CYCLEBASE RANKING
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1991      Sara Ballantyne (usa)   Juliana Furtado (usa)   Silvia Fürst (sui)  
1992      Juliana Furtado (usa)   Ruthie Matthes (usa)   Chantal Daucourt (sui)  
1993      Juliana Furtado (usa)   Ruthie Matthes (usa)   Alison Sydor (can)  
1994      Juliana Furtado (usa)   Susan De Mattei (usa)   Silvia Fürst (sui)  
1995      Juliana Furtado (usa)   Paola Pezzo (ita)   Alison Sydor (can)  
1996      Alison Sydor (can)   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Susan De Mattei (usa)  
1997      Paola Pezzo (ita)   Alison Sydor (can)   Chantal Daucourt (sui)  
1998      Alison Sydor (can)   Laurence Leboucher (fra)   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)  
1999      Alison Sydor (can)   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Margarita Fullana Riera (esp)  
2000      Barbara Blatter (sui)   Margarita Fullana Riera (esp)   Alison Sydor (can)  
2001      Barbara Blatter (sui)   Alison Dunlap (usa)   Sabine Spitz (ger)  
2002      Sabine Spitz (ger)   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Margarita Fullana Riera (esp)  
Alison Sydor (can)  
2003      Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Sabine Spitz (ger)   Maja Wloszczowska (pol)  
2004      Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Alison Sydor (can)   Marie-Hélène Prémont (can)  
2005      Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Sabine Spitz (ger)   Marie-Hélène Prémont (can)  
2006      Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Marie-Hélène Prémont (can)   Irina Kalentyeva (rus)  
2007      Irina Kalentyeva (rus)   Sabine Spitz (ger)   Marie-Hélène Prémont (can)  
2008      Sabine Spitz (ger)   Marie-Hélène Prémont (can)   Irina Kalentyeva (rus)  
2009      Elisabeth Osl (aut)   Lene Byberg (nor)   Irina Kalentyeva (rus)  
2010      Catharine Pendrel (can)   Esther Süss (sui)   Elisabeth Osl (aut)  
2011      Catharine Pendrel (can)   Julie Bresset (fra)   Maja Wloszczowska (pol)  
2012      Julie Bresset (fra)   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Esther Süss (sui)  
2013      Alexandra Engen (swe)   Eva Lechner (ita)   Tanja Zakelj (slo)  
2014      Jolanda Neff (sui)   Catharine Pendrel (can)   Annika Langvad (den)  
2015      Jolanda Neff (sui)   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Annika Langvad (den)  
2016      Jolanda Neff (sui)   Annika Langvad (den)   Maja Wloszczowska (pol)  
2017      Yana Belomoina (ukr)   Jolanda Neff (sui)   Annika Langvad (den)  

4 victories: Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor), Juliana Furtado (usa)
3 victories: Jolanda Neff (sui), Alison Sydor (can)
2 victories: Barbara Blatter (sui), Catharine Pendrel (can), Sabine Spitz (ger)