STER ZLM TOUR
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Ster Elektrotoer
2001   Xavier Jan (fra)   Marcel Strauss (sui)   Rene Haselbacher (aut)  
2002   Bart Voskamp (ned)   Bram Schmitz (ned)   Michael Boogerd (ned)  
2003   Gerben Löwik (ned)   Niels Scheuneman (ned)   Rik Reinerink (ned)  
2004   Nick Nuyens (bel)   Paul Van Hyfte (bel)   Philippe Gilbert (bel)  
2005   Stefan Schumacher (ger)   Nick Nuyens (bel)   Laurens Ten Dam (ned)  
2006   Kurt Asle Arvesen (nor)   Jurgen Vandewalle (bel)   Paolo Bossoni (ita)  
2007   Sebastian Langeveld (ned)   Paul Martens (ger)   Kurt Asle Arvesen (nor)  
2008   Enrico Gasparotto (ita)   Vasil Kiryienka (blr)   Nikolay Trusov (rus)  
2009   Philippe Gilbert (bel)   Niki Terpstra (ned)   Borut Bozic (slo)  
2010   Adam Hansen (aus)   Johan Coenen (bel)   Thomas De Gendt (bel)  
2011   Philippe Gilbert (bel)   Niki Terpstra (ned)   Ramunas Navardauskas (ltu)  
Ster ZLM Tour
2012   Mark Cavendish (gbr)   Lars Boom (ned)   Jurgen Roelandts (bel)  
2013   Lars Boom (ned)   André Greipel (ger)   Mark Cavendish (gbr)  
2014   Philippe Gilbert (bel)   Tim Wellens (bel)   Gianni Meersman (bel)  
2015   André Greipel (ger)   Yves Lampaert (bel)   Moreno Hofland (ned)  
2016   Sep Vanmarcke (bel)   Sean De Bie (bel)   Jos Van Emden (ned)  
2017   Jose Isidro Maciel Goncalves (por)   Primoz Roglic (slo)   Laurens De Plus (bel)  

3 victories: Philippe Gilbert (bel)