EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1963       Peter Post (ned)   Freddy Eugen (den)   Leandro Faggin (ita)  
2014       Andrew Tennant (gbr)   Alexander Evtushenko (rus)   Kersten Thiele (ger)  
2015       Stefan K√ľng (sui)   Domenic Weinstein (ger)   Dion Beukeboom (ned)  
2016       Corentin Ermenault (fra)   Filippo Ganna (ita)   Dion Beukeboom (ned)  
2017       Filippo Ganna (ita)   Ivo Emanuel Alves Oliveira (por)   Domenic Weinstein (ger)  
2018       Domenic Weinstein (ger)   Ivo Emanuel Alves Oliveira (por)   Claudio Imhof (sui)