EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2010       Jason Kenny (gbr)   Matthew Crampton (gbr)   Adam Ptacnik (cze)  
2011       Matthew Crampton (gbr)   Christos Volikakis (gre)   Francois Pervis (fra)  
2012       Tobias Wächter (ger)   Joachim Eilers (ger)   Denis Dmitriev (rus)  
2013       Maximilian Levy (ger)   Jason Kenny (gbr)   Francois Pervis (fra)  
2014       Joachim Eilers (ger)   Matthijs Buchli (ned)   Denis Dmitriev (rus)  
2015       Pavel Kelemen (cze)   Francois Pervis (fra)   Denis Dmitriev (rus)  
2016       Tomas Babek (cze)   Andrii Vynokurov (ukr)   Charlie Conord (fra)  
2017       Maximilian Levy (ger)   Shane Perkins (rus)   Andrii Vynokurov (ukr)  
2018       Stefan Bötticher (ger)   Sebastien Vigier (fra)   Jack Carlin (gbr)  

2 victories: Maximilian Levy (ger)