EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1956       Armin Von Büren (sui)   Jacques Bellenger (fra)   Rik Van Steenbergen (bel)  
1959       Rik Van Steenbergen (bel)   Palle Lykke Jensen (den)   Günther Ziegler (ger)  
1961       Fritz Pfenninger (sui)   Peter Post (ned)   Rik Van Steenbergen (bel)  
1962       Palle Lykke Jensen (den)   Rik Van Steenbergen (bel)   Fritz Pfenninger (sui)  
1962       Rudi Altig (ger)   Peter Post (ned)   Rik Van Steenbergen (bel)  
1964       Peter Post (ned)   Fritz Pfenninger (sui)   Hans Junkermann (ger)  
1965       Patrick Sercu (bel)   Peter Post (ned)   Ferdinand Bracke (bel)  
1965       Rudi Altig (ger)   Rik Van Steenbergen (bel)   Peter Post (ned)  
1967       Patrick Sercu (bel)   Peter Post (ned)   Tom Simpson (gbr)  
1968       Patrick Sercu (bel)   Eddy Merckx (bel)   Ron Baensch (aus)  
1969       Patrick Sercu (bel)   Peter Post (ned)   Robert Lelangue (bel)  
1970       Patrick Sercu (bel)   Eddy Merckx (bel)   Peter Post (ned)  
1970       Patrick Sercu (bel)   Rudi Altig (ger)   Peter Post (ned)  
1972       Patrick Sercu (bel)   Graeme Gilmore (aus)   Rene Pijnen (ned)  
1972       Patrick Sercu (bel)   Graeme Gilmore (aus)   Alain Van Lancker (fra)  
1973       Graeme Gilmore (aus)   Leo Duyndam (ned)   Günther Haritz (ger)  
1975       Eddy Merckx (bel)   Alain Van Lancker (fra)   Roy Schuiten (ned)  
1975       Patrick Sercu (bel)   Günther Haritz (ger)   Danny Clark (aus)  
1977       Patrick Sercu (bel)   Danny Clark (aus)   Freddy Maertens (bel)  
1977       Danny Clark (aus)   Roman Hermann (lie)   Freddy Maertens (bel)  
1978       Danny Clark (aus)   Patrick Sercu (bel)   Dietrich Thurau (ger)  
1980       Patrick Sercu (bel)   Danny Clark (aus)   Roman Hermann (lie)  
1980       Urs Freuler (sui)   Anthony Doyle (gbr)   Patrick Sercu (bel)  
1981       Urs Freuler (sui)   Robert Dill-Bundi (sui)   Roman Hermann (lie)  
1982       Gert Frank (den)   Urs Freuler (sui)   Anthony Doyle (gbr)  
1983       Danny Clark (aus)   Gert Frank (den)   Urs Freuler (sui)  
1984       Danny Clark (aus)   Josef "Jupp" Kristen (ger)   Ferdi Van Den Haute (bel)  
1985       Josef "Jupp" Kristen (ger)   Urs Freuler (sui)   Sigmund Hermann (lie)  
1987       Urs Freuler (sui)   Josef "Jupp" Kristen (ger)   Volker Diehl (ger)  
1987       Danny Clark (aus)   Urs Freuler (sui)   Pierangelo Bincoletto (ita)  
1988       Anthony Doyle (gbr)   Volker Diehl (ger)   Michael Marcussen (den)  
1989       Etienne De Wilde (bel)   Peter Pieters (ned)   Konstantin Khrabsov (rus)  
1990       Konstantin Khrabsov (rus)   Jens Veggerby (den)   Philippe Tarantini (fra)  
1995       Peter Pieters (ned)   Franz Stocher (aut)   Jerome Neuville (fra)  
1996       Jerome Neuville (fra)   Guido Fulst (ger)   Peter Pieters (ned)  
1997       Jerome Neuville (fra)   Robert Hayles (gbr)   Guido Fulst (ger)  
1998       Olaf Pollack (ger)   Mario Vonhof (ger)   Robert Karsnicki (pol)  
1999       Robert Karsnicki (pol)   Lubor Tesar (cze)   Vasyl Yakovlev (ukr)  
2001       Franco Marvulli (sui)   Alexander Aeschbach (sui)   Franz Stocher (aut)  
2002       Franco Marvulli (sui)   Alexander Aeschbach (sui)   Roland Garber (aut)  
2003       Franco Marvulli (sui)   Angelo Ciccone (ita)   Lyubomyr Polatayko (ukr)  
2004       Alexei Markov (rus)   Angelo Ciccone (ita)   Petr Lazar (cze)  
2005       Linas Balciunas (ltu)   Tomas Vaitkus (ltu)   Konstantin Ponomarev (rus)  
2006       Jens Mouris (ned)   Rafal Ratajczyk (pol)   Franco Marvulli (sui)  
2007       Unai Elorriaga Zubiaur (esp)   Rafal Ratajczyk (pol)   Jens Mouris (ned)  
2008       Wim Stroetinga (ned)   Robert Bartko (ger)   Elia Viviani (ita)  
2009       Rafal Ratajczyk (pol)   Robert Bartko (ger)   Unai Elorriaga Zubiaur (esp)  

11 victories: Patrick Sercu (bel)
5 victories: Danny Clark (aus)
3 victories: Urs Freuler (sui), Franco Marvulli (sui)
2 victories: Rudi Altig (ger), Jerome Neuville (fra)