EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2010       Roger Kluge (ger)   Tim Veldt (ned)   Rafal Ratajczyk (pol)  
2011       Edward Clancy (gbr)   Bryan Coquard (fra)   Elia Viviani (ita)  
2012       Lucas Liß (ger)   Artur Ershov (rus)   Gediminas Bagdonas (ltu)  
2013       Viktor Manakov (rus)   Tim Veldt (ned)   Martyn Irvine (irl)  
2014       Elia Viviani (ita)   Jonathan Dibben (gbr)   Unai Elorriaga Zubiaur (esp)  
2015       Elia Viviani (ita)   Lasse Norman Hansen (den)   Jonathan Dibben (gbr)  
2016       Albert Torres Barcelo (esp)   Gael Suter (sui)   Benjamin Thomas (fra)  
2017       Albert Torres Barcelo (esp)   Julius Johansen (den)   Benjamin Thomas (fra)  
2018       Ethan Hayter (gbr)   Elia Viviani (ita)   Casper Von Folsach (den)  

2 victories: Albert Torres Barcelo (esp), Elia Viviani (ita)