WORLD CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1993       Florian Rousseau (fra)   Shane Kelly (aus)   Jens Glücklich (ger)  
1994       Florian Rousseau (fra)   Erin Hartwell (usa)   Shane Kelly (aus)  
1995       Shane Kelly (aus)   Florian Rousseau (fra)   Erin Hartwell (usa)  
1996       Shane Kelly (aus)   Sören Lausberg (ger)   Jan Van Eijden (ger)  
1997       Shane Kelly (aus)   Sören Lausberg (ger)   Stefan Nimke (ger)  
1998       Arnaud Tournant (fra)   Shane Kelly (aus)   Erin Hartwell (usa)  
1999       Arnaud Tournant (fra)   Shane Kelly (aus)   Stefan Nimke (ger)  
2000       Arnaud Tournant (fra)   Sören Lausberg (ger)   Jason Queally (gbr)  
2001       Arnaud Tournant (fra)   Sören Lausberg (ger)   Grzegorz Krejner (pol)  
2002       Chris Hoy (gbr)   Arnaud Tournant (fra)   Shane Kelly (aus)  
2003       Stefan Nimke (ger)   Shane Kelly (aus)   Arnaud Tournant (fra)  
2004       Chris Hoy (gbr)   Arnaud Tournant (fra)   Theo Bos (ned)  
2005       Theo Bos (ned)   Jason Queally (gbr)   Chris Hoy (gbr)  
2006       Chris Hoy (gbr)   Ben Kersten (aus)   Francois Pervis (fra)  
2007       Chris Hoy (gbr)   Francois Pervis (fra)   Jamie Staff (gbr)  
2008       Teun Mulder (ned)   Michael D`Almeida (fra)   Francois Pervis (fra)  
2009       Stefan Nimke (ger)   Taylor Phinney (usa)   Mohd Rizal Tisin (mas)  
2010       Teun Mulder (ned)   Michael D`Almeida (fra)   Francois Pervis (fra)  
2011       Stefan Nimke (ger)   Teun Mulder (ned)   Francois Pervis (fra)  
2012       Stefan Nimke (ger)   Michael D`Almeida (fra)   Simon Van Velthooven (nzl)  
2013       Francois Pervis (fra)   Simon Van Velthooven (nzl)   Joachim Eilers (ger)  
2014       Francois Pervis (fra)   Joachim Eilers (ger)   Simon Van Velthooven (nzl)  
2015       Francois Pervis (fra)   Joachim Eilers (ger)   Matthew Archibald (nzl)  
2016       Joachim Eilers (ger)   Theo Bos (ned)   Quentin Lafargue (fra)  
2017       Francois Pervis (fra)   Tomas Babek (cze)  
Quentin Lafargue (fra)  
2018       Jeffrey Hoogland (ned)   Matthew Glaetzer (aus)   Theo Bos (ned)  
2019       Quentin Lafargue (fra)   Theo Bos (ned)   Michael D`Almeida (fra)  

4 victories: Chris Hoy (gbr), Stefan Nimke (ger), Francois Pervis (fra), Arnaud Tournant (fra)
3 victories: Shane Kelly (aus)
2 victories: Teun Mulder (ned), Florian Rousseau (fra)