WORLD CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1980       Danny Clark (aus)   Daniel Morelon (fra)   Niels Fredborg (den)  
1981       Danny Clark (aus)   Guido Bontempi (ita)   Chiyoshi Kubo (jpn)  
1982       Gordon Singleton (can)   Danny Clark (aus)   Turu Kitamura (jpn)  
1983       Urs Freuler (sui)   Danny Clark (aus)   Gilbert Hatton (usa)  
1984       Robert Dill-Bundi (sui)   Ottavio Dazzan (ita)   Urs Freuler (sui)  
1985       Urs Freuler (sui)   Ottavio Dazzan (ita)   Dieter Giebken (ger)  
Masamitsu Takizawa (jpn)  
1986       Michel Vaarten (bel)   Dieter Giebken (ger)   Urs Freuler (sui)  
1987       Harumi Honda (jpn)   Claudio Golinelli (ita)   Urs Freuler (sui)  
1988       Claudio Golinelli (ita)   Ottavio Dazzan (ita)   Michel Vaarten (bel)  
1989       Claudio Golinelli (ita)   Patrick Da Rocha (fra)   Masatoshi Sako (jpn)  
1990       Michael Hübner (ger)   Michel Vaarten (bel)   Claudio Golinelli (ita)  
1991       Michael Hübner (ger)   Claudio Golinelli (ita)   Fabrice Colas (fra)  
1992       Michael Hübner (ger)   Stephen Pate (aus)   Frédéric Magné (fra)  
1993       Gary Neiwand (aus)   Marty Nothstein (usa)   Toshimasa Yoshioka (jpn)  
1994       Marty Nothstein (usa)   Michael Hübner (ger)   Federico Paris (ita)  
1995       Frédéric Magné (fra)   Michael Hübner (ger)   Federico Paris (ita)  
1996       Marty Nothstein (usa)   Gary Neiwand (aus)   Frédéric Magné (fra)  
1997       Frédéric Magné (fra)   Jean-Pierre Van Zyl (rsa)   Marty Nothstein (usa)  
1998       Jens Fiedler (ger)   Ainars Kiksis (lat)   Laurent Gané (fra)  
1999       Jens Fiedler (ger)   Anthony Peden (nzl)   Frédéric Magné (fra)  
2000       Frédéric Magné (fra)   Jens Fiedler (ger)   Pavel Buran (cze)  
2001       Ryan Bayley (aus)   Laurent Gané (fra)   Jens Fiedler (ger)  
2002       Jobie Dajka (aus)   Jose Antonio Villanueva Trinidad (esp)   René Wolff (ger)  
2003       Laurent Gané (fra)   Jobie Dajka (aus)  
2004       Jamie Staff (gbr)   Jose Antonio Escuredo Raimondez (esp)   Ivan Vrba (cze)  
2005       Teun Mulder (ned)   Barry Forde (bar)   Shane Kelly (aus)  
2006       Theo Bos (ned)   Jose Antonio Escuredo Raimondez (esp)   Arnaud Tournant (fra)  
2007       Chris Hoy (gbr)   Theo Bos (ned)   Ross Edgar (gbr)  
2008       Chris Hoy (gbr)   Teun Mulder (ned)   Christos Volikakis (gre)  
2009       Maximilian Levy (ger)   Francois Pervis (fra)   Teun Mulder (ned)  
2010       Chris Hoy (gbr)   Mohd Azrulhasni Awang (mas)   Maximilian Levy (ger)  
2011       Shane Perkins (rus)   Chris Hoy (gbr)   Teun Mulder (ned)  
2012       Chris Hoy (gbr)   Maximilian Levy (ger)   Jason Kenny (gbr)  
2013       Jason Kenny (gbr)   Maximilian Levy (ger)   Matthijs Buchli (ned)  
2014       Francois Pervis (fra)   Fabian Hernando Puerta Zapata (col)   Matthijs Buchli (ned)  
2015       Francois Pervis (fra)   Edward Dawkins (nzl)   Mohd Azrulhasni Awang (mas)  
2016       Joachim Eilers (ger)   Edward Dawkins (nzl)   Mohd Azrulhasni Awang (mas)  
2017       Mohd Azrulhasni Awang (mas)   Fabian Hernando Puerta Zapata (col)   Tomas Babek (cze)  
2018       Fabian Hernando Puerta Zapata (col)   Tomoyuki Kawabata (jpn)   Maximilian Levy (ger)  

4 victories: Chris Hoy (gbr)
3 victories: Michael Hübner (ger), Frédéric Magné (fra)
2 victories: Danny Clark (aus), Jens Fiedler (ger), Urs Freuler (sui), Claudio Golinelli (ita), Marty Nothstein (usa), Francois Pervis (fra)