WORLD CUP
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1997      Paola Pezzo (ita)   Alison Sydor (can)   Chantal Daucourt (sui)  
1998      Alison Sydor (can)   Laurence Leboucher (fra)   Paola Pezzo (ita)  
1999      Alison Sydor (can)   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Annabella Stropparo (ita)  
2000      Barbara Blatter (sui)   Alison Dunlap (usa)   Alison Sydor (can)  
2001      Barbara Blatter (sui)   Caroline Alexander (gbr)   Margarita Fullana Riera (esp)  
2002      Alison Dunlap (usa)   Margarita Fullana Riera (esp)  
Sabine Spitz (ger)  
2003      Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Sabine Spitz (ger)   Irina Kalentyeva (rus)  
2004      Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Marie-Hélène Prémont (can)  
Annabella Stropparo (ita)  
2005      Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Marie-Hélène Prémont (can)  
Sabine Spitz (ger)  
2006      Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Marie-Hélène Prémont (can)   Sabine Spitz (ger)  
2007      Irina Kalentyeva (rus)   Marie-Hélène Prémont (can)   Ren Chengyuan (chn)  
2008      Marie-Hélène Prémont (can)   Catharine Pendrel (can)   Margarita Fullana Riera (esp)  
2009      Elisabeth Osl (aut)   Lene Byberg (nor)   Catharine Pendrel (can)  
2010      Catharine Pendrel (can)   Willow Koerber (usa)   Eva Lechner (ita)  
2011      Julie Bresset (fra)   Catharine Pendrel (can)   Irina Kalentyeva (rus)  
2012      Catharine Pendrel (can)   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Katerina Nash (Hanusova) (cze)  
2013      Tanja Zakelj (slo)   Eva Lechner (ita)   Katerina Nash (Hanusova) (cze)  
2014      Jolanda Neff (sui)   Catharine Pendrel (can)   Tanja Zakelj (slo)  
2015      Jolanda Neff (sui)   Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)   Lea Davison (usa)  
2016      Catharine Pendrel (can)   Annika Langvad (den)   Emily Batty (can)  
2017      Yana Belomoina (ukr)   Maja Wloszczowska (pol)   Annika Langvad (den)  
2018      Jolanda Neff (sui)   Annika Langvad (den)   Emily Batty (can)  

4 victories: Gunn-Rita Dahle Flesjå (nor)
3 victories: Jolanda Neff (sui), Catharine Pendrel (can)
2 victories: Barbara Blatter (sui), Alison Sydor (can)