WORLD CUP
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1997      Miguel Martinez (fra)   Christophe Dupouey (fra)   Cadel Evans (aus)  
1998      Cadel Evans (aus)   Miguel Martinez (fra)   Rune Høydahl (nor)  
1999      Cadel Evans (aus)   Miguel Martinez (fra)   Christoph Sauser (sui)  
2000      Miguel Martinez (fra)   Bas Van Dooren (ned)   Christophe Dupouey (fra)  
2001      Roland Green (can)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)   Miguel Martinez (fra)  
2002      Filip Meirhaeghe (bel)   Christoph Sauser (sui)   Bart Brentjens (ned)  
2003      Julien Absalon (fra)   Christoph Sauser (sui)   Filip Meirhaeghe (bel)  
2004      Christoph Sauser (sui)   Roel Paulissen (bel)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)  
2005      Christoph Sauser (sui)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)   Julien Absalon (fra)  
2006      Julien Absalon (fra)   Christoph Sauser (sui)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)  
2007      Julien Absalon (fra)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)   Christoph Sauser (sui)  
2008      Julien Absalon (fra)   Christoph Sauser (sui)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)  
2009      Julien Absalon (fra)   Jose Antonio Hermida Ramos (esp)   Burry Stander (rsa)  
2010      Nino Schurter (sui)   Julien Absalon (fra)   Jaroslav Kulhavy (cze)  
2011      Jaroslav Kulhavy (cze)   Nino Schurter (sui)   Julien Absalon (fra)  
2012      Nino Schurter (sui)   Burry Stander (rsa)   Jaroslav Kulhavy (cze)  
2013      Nino Schurter (sui)   Daniel McConnell (aus)   Julien Absalon (fra)  
2014      Julien Absalon (fra)   Nino Schurter (sui)   Daniel McConnell (aus)  
2015      Nino Schurter (sui)   Julien Absalon (fra)   Jaroslav Kulhavy (cze)  
2016      Julien Absalon (fra)   Nino Schurter (sui)   Maxime Marotte (fra)  
2017      Nino Schurter (sui)   Stephane Tempier (fra)   Maxime Marotte (fra)  
2018      Nino Schurter (sui)   Mathieu Van Der Poel (ned)   Maxime Marotte (fra)  

7 victories: Julien Absalon (fra)
6 victories: Nino Schurter (sui)
2 victories: Cadel Evans (aus), Miguel Martinez (fra), Christoph Sauser (sui)