WORLD CUP
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1997      Corrado Herin (ita)   J├╝rgen Beneke (ger)   Tomas Misser Vilaseca (esp)  
1998      Nicolas Vouilloz (fra)   David Vazquez Lopez (esp)   Cedric Gracia (fra)  
1999      Nicolas Vouilloz (fra)   Steve Peat (gbr)   Gerwin Peters (ned)  
2000      Nicolas Vouilloz (fra)   Steve Peat (gbr)   David Vazquez Lopez (esp)  
2001      Greg Minnaar (rsa)   Nicolas Vouilloz (fra)   Mickael Pascal (fra)  
2002      Steve Peat (gbr)   Cedric Gracia (fra)   Christopher Kovarik (aus)  
2003      Nathan Rennie (aus)   Mickael Pascal (fra)   Cedric Gracia (fra)  
2004      Steve Peat (gbr)   Samuel Hill (aus)   Nathan Rennie (aus)  
2005      Greg Minnaar (rsa)   Samuel Hill (aus)   Nathan Rennie (aus)  
2006      Steve Peat (gbr)   Samuel Hill (aus)   Greg Minnaar (rsa)  
2007      Samuel Hill (aus)   Matti Lehikoinen (fin)   Steve Peat (gbr)  
2008      Greg Minnaar (rsa)   Samuel Hill (aus)   Gee Atherton (gbr)  
2009      Samuel Hill (aus)   Greg Minnaar (rsa)   Steve Peat (gbr)  
2010      Gee Atherton (gbr)   Greg Minnaar (rsa)   Samuel Blenkinsop (nzl)  
2011      Aaron Gwin (usa)   Greg Minnaar (rsa)   Gee Atherton (gbr)  
2012      Aaron Gwin (usa)   Greg Minnaar (rsa)   Gee Atherton (gbr)  
2013      Steve Smith (can)   Gee Atherton (gbr)   Greg Minnaar (rsa)  
2014      Joshua Bryceland (gbr)   Aaron Gwin (usa)   Troy Brosnan (aus)  
2015      Aaron Gwin (usa)   Loic Bruni (fra)   Troy Brosnan (aus)  
2016      Aaron Gwin (usa)   Danny Hart (gbr)   Troy Brosnan (aus)  
2017      Aaron Gwin (usa)   Troy Brosnan (aus)   Greg Minnaar (rsa)  
2018      Amaury Pierron (fra)   Danny Hart (gbr)   Troy Brosnan (aus)  

5 victories: Aaron Gwin (usa)
3 victories: Greg Minnaar (rsa), Steve Peat (gbr), Nicolas Vouilloz (fra)
2 victories: Samuel Hill (aus)