WORLD CUP 4 CROSS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2002      Brian Lopes (usa)   Cedric Gracia (fra)   Mike King (usa)  
2003      Eric Carter (usa)   Michal Prokop (cze)   Mike King (usa)  
2004      Michal Prokop (cze)   Cedric Gracia (fra)   Guido Tschugg (ger)  
2005      Brian Lopes (usa)   Michal Prokop (cze)   Cedric Gracia (fra)  
2006      Michal Prokop (cze)   Jared Graves (aus)   Kamil Tatarkovic (cze)  
2007      Brian Lopes (usa)   Michal Prokop (cze)   Jared Graves (aus)  
2008      Rafael Alvarez De Lara Lucas (esp)   Guido Tschugg (ger)   Dan Atherton (gbr)  
2009      Jared Graves (aus)   Joost Wichman (ned)   Romain Saladini (fra)  
2010      Jared Graves (aus)   Tomas Slavik (cze)   Joost Wichman (ned)  
2011      Jared Graves (aus)   Roger Rinderknecht (sui)   Tomas Slavik (cze)  

3 victories: Jared Graves (aus), Brian Lopes (usa)
2 victories: Michal Prokop (cze)