NC POLAND
 
 Poland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1998   Beata Salapa (pol)   Agnieszka Pytel (pol)  
1999   Sylwia Juszczak (pol)   Magdalena Sadlecka (pol)   Marzena Wasiuk (pol)  
2000   Sylwia Juszczak (pol)   Dorota Warczyk (pol)   Aleksandra Zabrocka (pol)  
2001   Aleksandra Zabrocka (pol)   Marzena Wasiuk (pol)   Monika Wasiuk (pol)  
2002   Dorota Warczyk (pol)   Aleksandra Zabrocka (pol)   Beata Wrobel (pol)  
2003   Aleksandra Zabrocka (pol)   Marlena Pyrgies (pol)   Dorota Warczyk (pol)  
2004   Marlena Pyrgies (pol)   Magdalena Pyrgies (pol)   Aleksandra Zabrocka (pol)  
2006   Magdalena Pyrgies (pol)   Dorota Warczyk (pol)   Marzena Wasiuk (pol)  
2007   Magdalena Pyrgies (pol)   Marlena Pyrgies (pol)   Dorota Warczyk (pol)  
2008   Marzena Wasiuk (pol)   Dorota Warczyk (pol)   Katarzyna Bodanka (Barczyk) (pol)  
2009   Kinga Mudyn (pol)   Dorota Warczyk (pol)   Marzena Wasiuk (pol)  
2010   Marzena Wasiuk (pol)   Dorota Warczyk (pol)   Kinga Mudyn (pol)  
2011   Dorota Warczyk (pol)   Marzena Wasiuk (pol)   Magdalena Pyrgies (pol)  
2012   Olga Wasiuk (pol)   Magdalena Halajczak (pol)   Magdalena Pyrgies (pol)  
2013   Magdalena Pyrgies (pol)   Paula Gorycka (pol)   Magdalena Halajczak (pol)  
2014   Paula Gorycka (pol)   Martyna Klekot (pol)   Magdalena Halajczak (pol)  
2015   Olga Wasiuk (pol)   Paula Gorycka (pol)   Martyna Klekot (pol)  
2016   Olga Wasiuk (pol)   Magdalena Halajczak (pol)   Marta Turobos (pol)  
2017   Magdalena Sadlecka (pol)   Katarzyna Solus-Miskowicz (pol)   Marta Turobos (pol)  
2018   Marta Turobos (pol)   Gabriela Wojtyla (pol)   Barbara Borowiecka (pol)  

3 victories: Magdalena Pyrgies (pol), Olga Wasiuk (pol)
2 victories: Sylwia Juszczak (pol), Dorota Warczyk (pol), Marzena Wasiuk (pol), Aleksandra Zabrocka (pol)