NC JAPAN
 
 Japan
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Noriko Kawasaki (jpn)   Aya Tazaki (jpn)   Eriko Awatsu (jpn)  
1998   Hiroko Nanbu (jpn)   Youko Azuma (jpn)   Mika Ogishima (jpn)  
1999   Mika Ogishima (jpn)   Eriko Hirose (jpn)   Mutsumi Fujino (jpn)  
2000   Hiroko Nanbu (jpn)   Mika Ogishima (jpn)   Izumi Kumasaka (jpn)  
2001   Mutsumi Fujino (jpn)   Eriko Hirose (jpn)   Hitomi Nito (jpn)  
2002   Miyoko Karami (jpn)   Masami Morita (Mashimo) (jpn)   Michiko Shimura (jpn)  
2003   Masami Morita (Mashimo) (jpn)   Miyoko Karami (jpn)   Izumi Takahashi (jpn)  
2004   Masami Morita (Mashimo) (jpn)   Ikumi Tajika (jpn)   Kaoru Fukai (jpn)  
2005   Eiko Toyooka (jpn)   Ikumi Tajika (jpn)   Masumi Sakai (jpn)  
2006   Eiko Toyooka (jpn)   Michiko Shimura (jpn)   Ikumi Tajika (jpn)  
2007   Ayako Toyooka (jpn)   Masumi Sakai (jpn)   Mika Ogishima (jpn)  
2008   Ayako Toyooka (jpn)   Michiko Shimura (jpn)   Masumi Sakai (jpn)  
2009   Ayako Toyooka (jpn)   Masami Morita (Mashimo) (jpn)   Masumi Sakai (jpn)  
2010   Ayako Toyooka (jpn)   Rie Katayama (jpn)   Sakiko Miyauchi (jpn)  
2011   Ayako Toyooka (jpn)   Sakiko Miyauchi (jpn)   Chika Fukumoto (jpn)  
2012   Sakiko Miyauchi (jpn)   Ayako Toyooka (jpn)   Chika Fukumoto (jpn)  
2013   Sakiko Miyauchi (jpn)   Eri Yonamine (jpn)   Kiyoka Sakaguchi (jpn)  
2014   Ayako Toyooka (jpn)   Sakiko Miyauchi (jpn)   Waka Takeda (jpn)  
2015   Kiyoka Sakaguchi (jpn)   Sakiko Miyauchi (jpn)   Eri Yonamine (jpn)  
2016   Kiyoka Sakaguchi (jpn)   Waka Takeda (jpn)   Eri Yonamine (jpn)  
2017   Miho Imai (jpn)   Kiyoka Sakaguchi (jpn)   Eri Yonamine (jpn)  
2018   Rina Matsumoto (jpn)   Miho Imai (jpn)   Eri Yonamine (jpn)  

6 victories: Ayako Toyooka (jpn)
2 victories: Sakiko Miyauchi (jpn), Masami Morita (Mashimo) (jpn), Hiroko Nanbu (jpn), Kiyoka Sakaguchi (jpn), Eiko Toyooka (jpn)