NC IRELAND
 
 Ireland
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Tarja Owens (irl)  
2001   Tarja Owens (irl)  
2002   Tarja Owens (irl)  
2006   Tarja Owens (irl)  
2007   Tarja Owens (irl)   Ciara McManus (irl)   C. Patterson (irl)  
2008   Tarja Owens (irl)   Sarah Piner-Franzoni (irl)   Heather Boyd (irl)  
2009   Francine Meehan (irl)   Louise Harlwich (irl)  
2010   Francine Meehan (irl)   Cait Elliot (irl)  
2012   Ciara McManus (irl)   Claire Oakley (irl)   Gill Smith (irl)  
2013   Francine Meehan (irl)   Melanie Späth (irl)   Susie Mitchell (irl)  
2014   Francine Meehan (irl)   Melanie Späth (irl)   Maeve O`Grady (irl)  
2015   Francine Meehan (irl)   Maria Larkin (irl)   Claire Oakley (irl)  
2016   Beth McCluskey (irl)   Maeve O`Grady (irl)   Maria Larkin (irl)  
2017   Beth McCluskey (irl)   Maria Larkin (irl)   Fiona Meade (irl)  
2018   Lara Gillespie (irl)   Michelle Geoghegan (irl)   Maeve Morrow (irl)  

6 victories: Tarja Owens (irl)
5 victories: Francine Meehan (irl)
2 victories: Beth McCluskey (irl)