NC POLAND
 
 Poland
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1928   Jan Glowacki (pol)   Eugeniusz Michalak (pol)   Zygmunt Wisznicki (pol)  
1929   Eugeniusz Michalak (pol)   Jan Glowacki (pol)   Ryszard Stahl (pol)  
1930   Eugeniusz Michalak (pol)   Jerzy Lipinski (pol)   Czeslaw Bryszke (pol)  
1931   Wladislaw Motyka (pol)   Jan Glowacki (pol)   Jozef Wunsch (pol)  
1932   Jan Glowacki (pol)   Mieczyslaw Opiat (pol)   Wiktor Dreher (pol)  
1933   Eugeniusz Michalak (pol)   Boleslaw Lazarczyk (pol)   Zdzislaw Tuszno (pol)  
1934   Franciszek Kielbasa (pol)   Jerzy Lipinski (pol)   Feliks Wiecek (pol)  
1935   Jerzy Lipinski (pol)   Stanislaw Wrzesinski (pol)   Leonard Bober (pol)  
1936   Waclaw Starzynski (pol)   Leon Szyc (pol)   Adolf Sobotko (pol)  
1937   Boleslaw Napierala (pol)   Jerzy Lipinski (pol)   Jan Glowacki (pol)  
1938   Boleslaw Napierala (pol)   Stanislaw Wrzesinski (pol)   Jan Borowski (pol)  
1939   Boleslaw Napierala (pol)   Stanislaw Wrzesinski (pol)   Wladyslaw Wandor (pol)  
1947   Lucjan Pietraszewski (pol)   Roman Sieminksi (pol)   Boleslaw Napierala (pol)  
1948   Henryk Czyz (pol)   Wladyslaw Wandor (pol)   Waclaw Wojcik (pol)  
1950   Henryk Hadasik (pol)   Waclaw Wrzesinski (pol)   Jerzy Bek (pol)  
1953   Henryk Hadasik (pol)   Tadeusz Zdunek (pol)   Jerzy Bek (pol)  
1954   Wladyslaw Klabinski (pol)   Marian Wieckowski (pol)   Stanislaw Krolak (pol)  
1955   Stanislaw Krolak (pol)   Janusz Paradowski (pol)   Grzegroz Chwiendacz (pol)  
1956   Janusz Paradowski (pol)   Stanislaw Osiak (pol)   Henryk Lasak (pol)  
1957   Stanislaw Kaminski (pol)   Zbigniew Glowaty (pol)   Bernard Pruski (pol)  
1958   Andrzej Trochanowski (pol)   Jozef Czarnecki (pol)   Zbigniew Glowaty (pol)  
1959   Eligiusz Grabowski (pol)   Janusz Paradowski (pol)   Jerzy Kubaszewski (pol)  
1960   Boguslaw Fornalczyk (pol)   Zbigniew Glowaty (pol)   Franciszek Przecinkowski (pol)  
1961   Stanislaw Gazda (pol)   Wieslaw Jarzebski (pol)   Kazimierz Bednarczyk (pol)  
1962   Stanislaw Wawrzko (pol)   Franciszek Surminski (pol)   Jan Scibiorek (pol)  
1963   Gruszka (pol)   Adam Wisniewski (pol)   Janiak (pol)  
1964   Czeslaw Polewiak (pol)   Zygmunt Kaczmarczyk (pol)   Marian Kegel (pol)  
1965   Czeslaw Polewiak (pol)   Marian Kegel (pol)   Tadeusz Zadrozny (pol)  
1966   Czeslaw Polewiak (pol)   Franciszek Surminski (pol)   Roman Butkiewicz (pol)  
1967   Krzysztof Stec (pol)   Czeslaw Mikolajczyk (pol)   Franciszek Surminski (pol)  
1968   Ryszard Szurkowski (pol)   Krzysztof Stec (pol)   Franciszek Surminski (pol)  
1969   Franciszek Surminski (pol)   Pawel Swiderski (pol)   Kazimierz Wilczek (pol)  
1970   Czeslaw Polewiak (pol)   Stanislaw Grabowski (pol)   Kazimierz Sekscinski (pol)  
1971   Czeslaw Polewiak (pol)   Ryszard Prill (pol)   Andrzej Labus (pol)  
1972   Witold Wozniak (pol)   Andrzej Labus (pol)   Mieczeslaw Cielecki (pol)  
1973   Jozef Pytowski (pol)   Andrzej Jakubowski (pol)   Witold Wozniak (pol)  
1974   Czeslaw Polewiak (pol)   Jozef Pytowski (pol)   Mieczeslaw Cielecki (pol)  
1975   Czeslaw Polewiak (pol)   Zbigniew Ilski (pol)   Jozef Pytowski (pol)  
1976   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Andrzej Labus (pol)   Jozef Pytowski (pol)  
1977   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Ryszard Prill (pol)   Krzysztof Kula (pol)  
1978   Andrzej Makowski (pol)   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Mieczeslaw Cielecki (pol)  
1979   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Eugeniusz Pietka (pol)   Tadeusz Steinke (pol)  
1980   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Andrzej Makowski (pol)   Tadeusz Steinke (pol)  
1981   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Mieczeslaw Cielecki (pol)   Andrzej Makowski (pol)  
1982   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Andrzej Makowski (pol)   Tadeusz Bator (pol)  
1983   Andrzej Makowski (pol)   Jan Antkowiak (pol)   Edward Piech (pol)  
1984   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Jan Wiejak (pol)   Edward Piech (pol)  
1985   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Jan Wiejak (pol)   Edward Piech (pol)  
1986   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Jan Wiejak (pol)   Krzysztof Chrabaszcz (pol)  
1987   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Edward Piech (pol)   Jan Wiejak (pol)  
1988   Edward Piech (pol)   Grzegorz Jaroszewski (pol)   Slawomir Barul (pol)  
1989   Slawomir Barul (pol)   Edward Piech (pol)   Andrzej Bycka (pol)  
1990   Edward Piech (pol)   Wojciech Kadrzynski (pol)   Slawomir Barul (pol)  
1991   Slawomir Barul (pol)   Wojciech Kadrzynski (pol)   Robert Bondaryk (pol)  
1992   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Slawomir Barul (pol)   Wojciech Kadrzynski (pol)  
1993   Slawomir Barul (pol)   Dariusz Gil (pol)   Edward Piech (pol)  
1994   Slawomir Barul (pol)   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Ireneusz Pacyniak (pol)  
1995   Slawomir Barul (pol)   Dariusz Gil (pol)   Slawomir Frejowski (pol)  
1996   Dariusz Gil (pol)   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Slawomir Barul (pol)  
1997   Dariusz Gil (pol)   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Slawomir Frejowski (pol)  
1998   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Dariusz Gil (pol)   Marek Galinski (pol)  
1999   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Dariusz Gil (pol)   Radoslaw Czapla (pol)  
2000   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Pawel Cierpikowski (pol)   Radoslaw Czapla (pol)  
2001   Dariusz Gil (pol)   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Radoslaw Czapla (pol)  
2002   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Dariusz Gil (pol)   Radoslaw Czapla (pol)  
2003   Dariusz Gil (pol)   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Marek Cichosz (pol)  
2004   Dariusz Gil (pol)   Mariusz Gil (pol)   Piotr Wysmyk (pol)  
2005   Dariusz Gil (pol)   Tadeusz Korzeniewski (pol)   Mariusz Gil (pol)  
2006   Marek Cichosz (pol)   Dariusz Gil (pol)   Mariusz Gil (pol)  
2007   Marek Cichosz (pol)   Dariusz Gil (pol)   Mariusz Gil (pol)  
2008   Mariusz Gil (pol)   Pawel Szczepaniak (pol)   Marek Cichosz (pol)  
2009   Pawel Szczepaniak (pol)   Marek Cichosz (pol)   Mariusz Gil (pol)  
2010   Mariusz Gil (pol)   Pawel Szczepaniak (pol)   Marek Cichosz (pol)  
2011   Mariusz Gil (pol)   Marek Cichosz (pol)   Andrzej Kaiser (pol)  
2012   Mariusz Gil (pol)   Marek Cichosz (pol)   Slawomir Pituch (pol)  
2013   Marek Konwa (pol)   Mariusz Gil (pol)   Andrzej Kaiser (pol)  
2014   Marek Konwa (pol)   Mariusz Gil (pol)   Andrzej Kaiser (pol)  
2015   Marek Konwa (pol)   Mariusz Gil (pol)   Kacper Szczepaniak (pol)  
2016   Marek Konwa (pol)   Marceli Boguslawski (pol)   Mariusz Gil (pol)  
2017   Marek Konwa (pol)   Mariusz Gil (pol)   Marceli Boguslawski (pol)  
2018   Marek Konwa (pol)   Bartosz Mikler (pol)   Patryk Kostecki (pol)  

10 victories: Grzegorz Jaroszewski (pol)
7 victories: Czeslaw Polewiak (pol)
6 victories: Dariusz Gil (pol), Marek Konwa (pol)
5 victories: Slawomir Barul (pol), Tadeusz Korzeniewski (pol)
4 victories: Mariusz Gil (pol)
3 victories: Eugeniusz Michalak (pol), Boleslaw Napierala (pol)
2 victories: Marek Cichosz (pol), Jan Glowacki (pol), Henryk Hadasik (pol), Andrzej Makowski (pol), Edward Piech (pol)