NC NETHERLANDS
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1973   Cees Zoontjens (ned)   Jan Van Katwijk (ned)   Jos Van Der Vleuten (ned)  
1974   Hennie Kuiper (ned)   Cees Zoontjens (ned)   Wim Prinsen (ned)  
1975   Hennie Kuiper (ned)   Wim Prinsen (ned)   Jan Brinkman (ned)  
1976   Gerrit Scheffer (ned)   Jan Brinkman (ned)  
1977   Gertie Wildeboer (ned)   Andre Gevers (ned)  
1978   Kees Van De Wereld (ned)   Gertie Wildeboer (ned)  
1979   Kees Van De Wereld (ned)   Barry Adema (ned)   Cornelis Berkhouwer (ned)  
1980   Kees Van De Wereld (ned)   Reinier Groenendaal (ned)   Hennie Stamsnijder (ned)  
1981   Hennie Stamsnijder (ned)   Reinier Groenendaal (ned)   Wil Brouwers (ned)  
1982   Hennie Stamsnijder (ned)   Kees Van De Wereld (ned)   Frans Francissen (ned)  
1983   Hennie Stamsnijder (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Kees Van De Wereld (ned)  
1984   Hennie Stamsnijder (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Kees Van De Wereld (ned)  
1985   Reinier Groenendaal (ned)   Hennie Stamsnijder (ned)   Adri Van Der Poel (ned)  
1986   Hennie Stamsnijder (ned)   Henk Baars (ned)   Frank Van Bakel (ned)  
1987   Hennie Stamsnijder (ned)   Huub Kools (ned)   Frank Van Bakel (ned)  
1988   Hennie Stamsnijder (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Henk Baars (ned)  
1989   Adri Van Der Poel (ned)   Henk Baars (ned)   Reinier Groenendaal (ned)  
1990   Adri Van Der Poel (ned)   Reinier Groenendaal (ned)   Frank Van Bakel (ned)  
1991   Adri Van Der Poel (ned)   Henk Baars (ned)   Martin Hendriks (ned)  
1992   Adri Van Der Poel (ned)   Huub Kools (ned)   Henk Baars (ned)  
1993   Henk Baars (ned)   Edward Kuijper (ned)   Adri Van Der Poel (ned)  
1994   Richard Groenendaal (ned)   Henk Baars (ned)   Edward Kuijper (ned)  
1995   Adri Van Der Poel (ned)   Richard Groenendaal (ned)   Erik Boezewinkel (ned)  
1996   Richard Groenendaal (ned)   Wim De Vos (ned)   Adri Van Der Poel (ned)  
1997   Wim De Vos (ned)   Richard Groenendaal (ned)   Adri Van Der Poel (ned)  
1998   Richard Groenendaal (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Wim De Vos (ned)  
1999   Adri Van Der Poel (ned)   Wim De Vos (ned)   Maarten Nijland (ned)  
2000   Richard Groenendaal (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Wim De Vos (ned)  
2001   Richard Groenendaal (ned)   Wim De Vos (ned)   Gerben De Knegt (ned)  
2002   Gerben De Knegt (ned)   Richard Groenendaal (ned)   Wim De Vos (ned)  
2003   Richard Groenendaal (ned)   Gerben De Knegt (ned)   Camiel Van Den Bergh (ned)  
2004   Richard Groenendaal (ned)   Wilant Van Gils (ned)   Maarten Nijland (ned)  
2005   Richard Groenendaal (ned)   Wilant Van Gils (ned)   Maarten Nijland (ned)  
2006   Gerben De Knegt (ned)   Richard Groenendaal (ned)   Wilant Van Gils (ned)  
2007   Lars Boom (ned)   Richard Groenendaal (ned)   Gerben De Knegt (ned)  
2008   Lars Boom (ned)   Thijs Al (ned)   Richard Groenendaal (ned)  
2009   Lars Boom (ned)   Thijs Al (ned)   Richard Groenendaal (ned)  
2010   Lars Boom (ned)   Gerben De Knegt (ned)   Thijs Al (ned)  
2011   Lars Boom (ned)   Gerben De Knegt (ned)   Eddy Van IJzendoorn (ned)  
2012   Lars Boom (ned)   Thijs Van Amerongen (ned)   Niels Wubben (ned)  
2013   Lars Van Der Haar (ned)   Lars Boom (ned)   Thijs Van Amerongen (ned)  
2014   Lars Van Der Haar (ned)   Corne Van Kessel (ned)   Thijs Van Amerongen (ned)  
2015   Mathieu Van Der Poel (ned)   David Van Der Poel (ned)   Lars Van Der Haar (ned)  
2016   Mathieu Van Der Poel (ned)   Lars Van Der Haar (ned)   David Van Der Poel (ned)  
2017   Mathieu Van Der Poel (ned)   Corne Van Kessel (ned)   Lars Van Der Haar (ned)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Lars Van Der Haar (ned)   David Van Der Poel (ned)  

8 victories: Richard Groenendaal (ned)
7 victories: Hennie Stamsnijder (ned)
6 victories: Lars Boom (ned), Adri Van Der Poel (ned)
4 victories: Mathieu Van Der Poel (ned)
3 victories: Kees Van De Wereld (ned)
2 victories: Gerben De Knegt (ned), Hennie Kuiper (ned), Lars Van Der Haar (ned)