NC LUXEMBURG
 
 Luxemburg
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1920   Félix Neyen (lux)   Nicolas Marso (lux)   Michel Wolff (lux)  
1921   Michel Wolff (lux)   Nicolas Marso (lux)   Nicolas Neu (lux)  
1922   Joseph Rasqui (lux)   Michel Wolff (lux)   Jean-Pierre Engel (lux)  
1923   Nicolas Frantz (lux)   Michel Wolff (lux)   Joseph Rasqui (lux)  
1924   Nicolas Frantz (lux)   Jean-Pierre Engel (lux)   Charles Krier (lux)  
1925   Jean-Pierre Engel (lux)   Charles Krier (lux)   Joseph Rasqui (lux)  
1926   Jean-Pierre Engel (lux)   Nicolas Frantz (lux)   Charles Krier (lux)  
1928   Josy Kraus (lux)   Justin Goedert (lux)   Norbert Sinner (lux)  
1929   Charles Krier (lux)   Josy Kraus (lux)   Jean-Pierre Müller (lux)  
1930   Josy Kraus (lux)   Jean-Pierre Müller (lux)   Charles Krier (lux)  
1931   Josy Kraus (lux)   Jean-Pierre Müller (lux)   Jean Ferrari (lux)  
1932   Jean-Pierre Müller (lux)   Arnold Schaack (lux)  
1933   Josy Mersch (lux)   Jean-Pierre Müller (lux)   Arsène Mersch (lux)  
1934   Josy Mersch (lux)   Arsène Mersch (lux)   Marcel Schneider (lux)  
1935   Josy Mersch (lux)   Arsène Mersch (lux)   Mathias Clemens (lux)  
1936   Arsène Mersch (lux)   Josy Mersch (lux)   Pierre Clemens (lux)  
1937   Josy Mersch (lux)   Arsène Mersch (lux)   Abramo Dall`Agnol (lux)  
1938   Arsène Mersch (lux)   Abramo Dall`Agnol (lux)  
1939   Arsène Mersch (lux)   Abramo Dall`Agnol (lux)   Joseph Bintener (lux)  
1940   Mathias Clemens (lux)   Lucien Bidinger (lux)   Abramo Dall`Agnol (lux)  
1947   Jean Goldschmit (lux)   Jean "Bim" Diederich (lux)   Mathias Clemens (lux)  
1948   Jean Kirchen (lux)   Abramo Dall`Agnol (lux)   Marcel Poire (lux)  
1949   Roger Jacobs (lux)   Jean Igel (lux)   Abramo Dall`Agnol (lux)  
1950   Roger Jacobs (lux)   Pitty Scheer (lux)   Jean Igel (lux)  
1951   Roger Jacobs (lux)   Jean Kirchen (lux)   Pitty Scheer (lux)  
1952   Jean Kirchen (lux)   Roger Ludwig (lux)   Marco Thewes (lux)  
1953   Johnny Goedert (lux)   Marco Thewes (lux)   Pity Scher (lux)  
1954   Charly Gaul (lux)   Johnny Goedert (lux)   Pitty Scheer (lux)  
1955   Jean-Pierre Schmitz (lux)   Pitty Scheer (lux)   Marco Thewes (lux)  
1956   Jean "Jängy" Schmit (lux)   Johnny Goedert (lux)   Pitty Scheer (lux)  
1957   Jean "Jängy" Schmit (lux)   Marco Thewes (lux)   Raymond Kramp (lux)  
1958   Jean "Jängy" Schmit (lux)   Marco Thewes (lux)   Schwarz (lux)  
1959   Marco Thewes (lux)   Jean-Pierre Schmitz (lux)   Gilbert Schmartz (lux)  
1960   Jean-Pierre Schmitz (lux)   Marco Thewes (lux)   Gilbert Schmartz (lux)  
1961   Jean "Jängy" Schmit (lux)   Georges Richartz (lux)   Robert Houdremont (lux)  
1962   Charly Gaul (lux)   Raymond Jacobs (lux)   Marco Thewes (lux)  
1963   Jean "Jängy" Schmit (lux)   Nicolas Morn (lux)   Jean-Pierre Witry (lux)  
1964   Nicolas Morn (lux)   Gilbert Schmartz (lux)   Marco Thewes (lux)  
1965   Jean "Jängy" Schmit (lux)   Gilbert Schmartz (lux)   Marco Thewes (lux)  
1966   Gilbert Schmartz (lux)   Marco Thewes (lux)   Roger Gilson (lux)  
1967   Nicolas Morn (lux)   Georges Richartz (lux)   Josy Johanns (lux)  
1968   Nicolas Morn (lux)   Johnny Michely (lux)   Marco Thewes (lux)  
1969   Johnny Michely (lux)   Georges Richartz (lux)   Lucien Zeimes (lux)  
1970   Lucien Zeimes (lux)   Johnny Michely (lux)   Roger Gilson (lux)  
1971   Lucien Zeimes (lux)   Johnny Michely (lux)   Nicolas Morn (lux)  
1972   Lucien Zeimes (lux)   Lucien Didier (lux)   Johnny Michely (lux)  
1973   Johnny Michely (lux)   Lucien Didier (lux)   Lucien Zeimes (lux)  
1974   Lucien Didier (lux)   Johnny Michely (lux)   Georges Schranz (lux)  
1975   Johnny Michely (lux)   Lucien Zeimes (lux)   Georges Schranz (lux)  
1976   Lucien Zeimes (lux)   Johnny Michely (lux)   L. Laurens (lux)  
1977   Roger Gilson (lux)   Lucien Zeimes (lux)   Nico Ney (lux)  
1978   [DSQ] Roger Gilson (lux)   Lucien Zeimes (lux)   Jean Becker (lux)  
1979   Claude Michely (lux)   Roger Gilson (lux)   Lucien Zeimes (lux)  
1980   Claude Michely (lux)   Roger Gilson (lux)   Lucien Zeimes (lux)  
1981   Claude Michely (lux)   Lucien Zeimes (lux)   Nico Ney (lux)  
1982   Claude Michely (lux)   Lucien Zeimes (lux)   Nico Ney (lux)  
1983   Claude Michely (lux)   Lucien Zeimes (lux)   Jean-Pierre Drucker (lux)  
1984   Claude Michely (lux)   Nico Ney (lux)   André Heuertz (lux)  
1985   Claude Michely (lux)   Henri Schnadt (lux)   Pascal Triebel (lux)  
1986   Claude Michely (lux)   Nico Ney (lux)   Daniel Wirth (lux)  
1987   Claude Michely (lux)   Jean-Pierre Drucker (lux)   Olivier Triebel (lux)  
1988   Claude Michely (lux)   Jean-Pierre Drucker (lux)   Olivier Triebel (lux)  
1989   Claude Michely (lux)   Jean-Pierre Drucker (lux)   Pascal Meyers (lux)  
1990   Claude Michely (lux)   Olivier Triebel (lux)   Pascal Triebel (lux)  
1991   Jean-Pierre Drucker (lux)   Claude Michely (lux)   Olivier Triebel (lux)  
1992   Jean-Pierre Drucker (lux)   Claude Michely (lux)   Pascal Meyers (lux)  
1993   Pascal Meyers (lux)   Jean-Pierre Drucker (lux)   Laurent Wack (lux)  
1994   Pascal Triebel (lux)   Pascal Meyers (lux)   Virgile Maus (lux)  
1995   Pascal Triebel (lux)   Claude Michely (lux)   Pascal Meyers (lux)  
1996   Pascal Triebel (lux)   Pascal Meyers (lux)   Virgile Maus (lux)  
1997   Pascal Triebel (lux)   Claude Michely (lux)   Max Becker (lux)  
1998   Pascal Triebel (lux)   Daniel Bintz (lux)   Marco Lux (lux)  
1999   Daniel Bintz (lux)   Jerome Junker (lux)   Jean-Pierre Serafini (lux)  
2000   Pascal Triebel (lux)   Joel Schwinninger (lux)   Jean-Pierre Serafini (lux)  
2001   Pascal Triebel (lux)   Gusty Bausch (lux)   Steve Fogen (lux)  
2002   Pascal Triebel (lux)   Christian Poos (lux)   Jean-Pierre Serafini (lux)  
2003   Gusty Bausch (lux)   Pascal Triebel (lux)   Jerome Junker (lux)  
2004   Tom Flammang (lux)   Pascal Triebel (lux)   Gusty Bausch (lux)  
2005   Gusty Bausch (lux)   Tom Flammang (lux)   Pascal Triebel (lux)  
2006   Jean-Pierre Drucker (lux)   Gusty Bausch (lux)   Pascal Triebel (lux)  
2007   Gusty Bausch (lux)   Pascal Triebel (lux)   Jean-Pierre Drucker (lux)  
2008   Jean-Pierre Drucker (lux)   Gusty Bausch (lux)   Pascal Triebel (lux)  
2009   Gusty Bausch (lux)   Pit Schlechter (lux)   Tom Flammang (lux)  
2010   Jean-Pierre Drucker (lux)   Gusty Bausch (lux)   Pit Schlechter (lux)  
2011   Jean-Pierre Drucker (lux)   Gusty Bausch (lux)   Pascal Triebel (lux)  
2012   Gusty Bausch (lux)   Christian Helmig (lux)   Pascal Triebel (lux)  
2013   Christian Helmig (lux)   Massimo Morabito (lux)   Scott Thiltges (lux)  
2014   Christian Helmig (lux)   Massimo Morabito (lux)   Tom Flammang (lux)  
2015   Christian Helmig (lux)   Gusty Bausch (lux)   Vincent Dias Dos Santos (lux)  
2016   Christian Helmig (lux)   Gusty Bausch (lux)   Massimo Morabito (lux)  
2017   Scott Thiltges (lux)   Pit Schlechter (lux)   Gusty Bausch (lux)  
2018   Sören Nissen (den)   Gusty Bausch (lux)   Vincent Dias Dos Santos (lux)  

12 victories: Claude Michely (lux)
8 victories: Pascal Triebel (lux)
6 victories: Jean "Jängy" Schmit (lux)
5 victories: Gusty Bausch (lux)
4 victories: Jean-Pierre Drucker (lux), Christian Helmig (lux), Josy Mersch (lux), Lucien Zeimes (lux)
3 victories: Roger Jacobs (lux), Josy Kraus (lux), Arsène Mersch (lux), Johnny Michely (lux), Nicolas Morn (lux)
2 victories: Jean-Pierre Drucker (lux), Jean-Pierre Engel (lux), Nicolas Frantz (lux), Charly Gaul (lux), Jean Kirchen (lux), Jean-Pierre Schmitz (lux)