NC JAPAN
 
 Japan
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Mitsuru Ohara (jpn)   Kazuya Nishida (jpn)   Hiroaki Makino (jpn)  
1997   Mitsuru Ohara (jpn)   Kazuya Nishida (jpn)   Yukinaga Kodaira (jpn)  
1998   Mitsuru Ohara (jpn)   Raita Suzuki (jpn)   Masanori Kosaka (jpn)  
1999   Raita Suzuki (jpn)   Yukinaga Kodaira (jpn)   Mitsuru Ohara (jpn)  
2000   Toshiaki Matsui (jpn)   Raita Suzuki (jpn)   Mitsuru Ohara (jpn)  
2001   Masahiko Mifune (jpn)   Yukinaga Kodaira (jpn)   Raita Suzuki (jpn)  
2002   Yukinaga Kodaira (jpn)   Raita Suzuki (jpn)   Masahiko Mifune (jpn)  
2003   Keiichi Tsujiura (jpn)   Shinya Ikemoto (jpn)   Raita Suzuki (jpn)  
2003   Keiichi Tsujiura (jpn)   Masanori Kosaka (jpn)   Masahiko Mifune (jpn)  
2004   Keiichi Tsujiura (jpn)   Masanori Kosaka (jpn)   Kohei Yamamoto (jpn)  
2005   Keiichi Tsujiura (jpn)   Masanori Kosaka (jpn)   Shingo Shiraishi (jpn)  
2006   Keiichi Tsujiura (jpn)   Masanori Kosaka (jpn)   Kohei Yamamoto (jpn)  
2007   Keiichi Tsujiura (jpn)   Kohei Yamamoto (jpn)   Atsushi Maruyama (jpn)  
2008   Keiichi Tsujiura (jpn)   Masanori Kosaka (jpn)   Seigo Yamamoto (jpn)  
2009   Keiichi Tsujiura (jpn)   Masanori Kosaka (jpn)   Yu Takenouchi (jpn)  
2010   Keiichi Tsujiura (jpn)   Yu Takenouchi (jpn)   Atsushi Maruyama (jpn)  
2011   Yu Takenouchi (jpn)   Keiichi Tsujiura (jpn)   Kohei Yamamoto (jpn)  
2012   Yu Takenouchi (jpn)   Hikaru Kosaka (jpn)   Masanori Kosaka (jpn)  
2013   Yu Takenouchi (jpn)   Hikaru Kosaka (jpn)   Toki Sawada (jpn)  
2014   Yu Takenouchi (jpn)   Motoshi Kadota (jpn)   Masanori Kosaka (jpn)  
2015   Yu Takenouchi (jpn)   Kohei Yamamoto (jpn)   Hikaru Kosaka (jpn)  
2016   Toki Sawada (jpn)   Kohei Maeda (jpn)   Hikaru Kosaka (jpn)  
2017   Hikaru Kosaka (jpn)   Kota Yokoyama (jpn)   Kohei Maeda (jpn)  

9 victories: Keiichi Tsujiura (jpn)
5 victories: Yu Takenouchi (jpn)
3 victories: Mitsuru Ohara (jpn)