NC IRELAND
 
 Ireland
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1983   Gerald Irvine (irl)   Orr (irl)   Martin (irl)  
1998   Robin Seymour (irl)   John Brady (irl)  
2000   Robin Seymour (irl)   Alistair Martin (irl)   Robert Lamont (irl)  
2001   Robin Seymour (irl)   Don Travers (irl)   Alistair Martin (irl)  
2002   Robin Seymour (irl)   Don Travers (irl)   Aidan McDonald (irl)  
2003   Robin Seymour (irl)   Roger Aiken (irl)   Lewis Ferguson (irl)  
2004   Roger Aiken (irl)   Robin Seymour (irl)   Owen Jefferies (irl)  
2006   Robin Seymour (irl)   Roger Aiken (irl)   Lewis Ferguson (irl)  
2007   Robin Seymour (irl)   Roger Aiken (irl)   Lewis Ferguson (irl)  
2008   Roger Aiken (irl)   Robin Seymour (irl)   Joe McCall (irl)  
2009   Robin Seymour (irl)   Connor McConvey (irl)   Conor Campbell (irl)  
2010   Joe McCall (irl)   Ryan Sherlock (irl)   Liam McGreevy (irl)  
2011   Robin Seymour (irl)   Evan Ryan (irl)   Conor Campbell (irl)  
2012   Robin Seymour (irl)   Roger Aiken (irl)   Mathew Adair (irl)  
2013   Roger Aiken (irl)   Robin Seymour (irl)   Connor McConvey (irl)  
2014   Roger Aiken (irl)   Robin Seymour (irl)   Glenn Kinning (irl)  
2015   David Montgomery (irl)   Timothy O`Regan (irl)   Glenn Kinning (irl)  
2016   Roger Aiken (irl)   David Montgomery (irl)   Glenn Kinning (irl)  
2017   Roger Aiken (irl)   Glenn Kinning (irl)   Christopher McGlinchey (irl)  
2018   Darnell Moore (irl)   David Conroy (irl)   Graham Boyd (irl)  

10 victories: Robin Seymour (irl)
6 victories: Roger Aiken (irl)