NC FRANCE
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1951   Lucienne Benoit (fra)   Guylaine Rodet (fra)   Jeannine Lemaire (fra)  
1952   Jeannine Lemaire (fra)   Gaby Guillard (fra)   Huguette Luneau (fra)  
1953   Jeannine Lemaire (fra)   Gaby Guillard (fra)   Reine Lacave (fra)  
1954   Noelle Sabbe (fra)   Jeannine Lemaire (fra)   Josephine Bardelet (fra)  
1955   Lydia Brein-Haritonides (fra)   Marie Jeanne Donabedian (fra)   Simone Demory (fra)  
1956   Lily Herse (fra)   Marie Jeanne Donabedian (fra)   Renée Vissac (fra)  
1957   Lily Herse (fra)   Pierette Soupiret (fra)   Marie Jeanne Donabedian (fra)  
1958   Lily Herse (fra)   Renée Vissac (fra)   Gilberte Rocaboy (fra)  
1959   Lily Herse (fra)   Renée Vissac (fra)   Simone Demory (fra)  
1960   Renée Vissac (fra)   Lily Herse (fra)   Andrée Vaudel (fra)  
1961   Lily Herse (fra)   Simone Heutte (fra)   Renée Vissac (fra)  
1962   Lily Herse (fra)   Andree Flageolet (fra)   Renée Vissac (fra)  
1963   Lily Herse (fra)   Renee Thuin (fra)   Andree Flageolet (fra)  
1964   Andree Flageolet (fra)   Lily Herse (fra)   Renée Vissac (fra)  
1965   Lily Herse (fra)   Renée Vissac (fra)   Simone Boubechiche (fra)  
1966   Gisèle Caille (fra)   Claude Bordujenko (fra)   Lily Herse (fra)  
1967   Lily Herse (fra)   Christiane Rousseau (fra)   Renée Vissac (fra)  
1968   Chantal Nguyen (fra)   Jacky Barbedette (fra)   Micheline Lemoigne (fra)  
1969   Geneviève Gambillon (fra)   Danièle Piton (fra)   Micheline Lemoigne (fra)  
1970   Geneviève Gambillon (fra)   Micheline Lemoigne (fra)   Chantal Heuveline (fra)  
1971   Annick Chapron (fra)   Geneviève Gambillon (fra)   Beatrice Vachet (fra)  
1972   Geneviève Gambillon (fra)   Josiane Bost (fra)   Sylvianne Junal (fra)  
1973   Elisabeth Camus (fra)   Mauricette Carpentier (fra)   Geneviève Gambillon (fra)  
1974   Geneviève Gambillon (fra)   Annick Chapron (fra)   Elisabeth Camus (fra)  
1975   Geneviève Gambillon (fra)   Josiane Bost (fra)   Jeanine Martin (fra)  
1976   Geneviève Gambillon (fra)   Nicole Verzier (fra)   Josiane Bost (fra)  
1977   Geneviève Gambillon (fra)   Josiane Bost (fra)   Nicole Verzier (fra)  
1978   Chantal Fortier (fra)   Colette Davaine-Savary (fra)   Elisabeth Camus (fra)  
1979   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Elisabeth Camus (fra)   Nathalie Diart (fra)  
1980   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Chantal Fortier (fra)   Sylvie Bremond (fra)  
1981   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Fabienne Amedro (fra)   Valerie Simonnet (fra)  
1982   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Fabienne Amedro (fra)   Chantal Pouline (fra)  
1983   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Cor. Crunelle (fra)   Dominique Damiani (fra)  
1984   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Isabelle Nicoloso-Verger (fra)   Nathalie Pelletier (fra)  
1985   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Valerie Simonnet (fra)   Dominique Damiani (fra)  
1986   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Valerie Simonnet (fra)   Isabelle Nicoloso-Verger (fra)  
1987   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Valerie Simonnet (fra)   Martine L`Haridon (fra)  
1988   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Valerie Simonnet (fra)   Dominique Damiani (fra)  
1989   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Valerie Simonnet (fra)   Sandrine Lestrade (fra)  
1990   Catherine Marsal (fra)   Elisabeth Mahaut (fra)   Barbara Aulnette (fra)  
1991   Marion Clignet (fra)   Nathalie Cantet (fra)   Sandrine Lestrade (fra)  
1992   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Marion Clignet (fra)   Laurence Leboucher (fra)  
1993   Marion Clignet (fra)   Catherine Marsal (fra)   Corinne Le Gal (fra)  
1994   Chantal Gorostegui (fra)   Jocelyne Messori-Hugi (fra)   Catherine Marsal (fra)  
1995   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Catherine Marsal (fra)   Elisabeth Chevanne-Brunel (fra)  
1996   Catherine Marsal (fra)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Jocelyne Messori-Hugi (fra)  
1997   Sylvie Riedlé (fra)   Emmanuelle Farcy (fra)   Catherine Marsal (fra)  
1998   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Severine Desbouys (fra)   Fany Lecourtois (fra)  
1999   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Geraldine Loewenguth (fra)   Severine Desbouys (fra)  
2000   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Catherine Marsal (fra)   Magali Le Floc`h (fra)  
2001   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Sonia Huguet-Raiwisque (fra)   Catherine Marsal (fra)  
2002   Magali Le Floc`h (fra)   Edwige Pitel (fra)   Beatrice Thomas (fra)  
2003   Sonia Huguet-Raiwisque (fra)   Maryline Salvetat (fra)   Delphine Guille (fra)  
2004   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Elisabeth Chevanne-Brunel (fra)   Sandrine Marcuz-Moreau (fra)  
2005   Magali Le Floc`h (fra)   Sandrine Marcuz-Moreau (fra)   Karine Gautard-Roussel (fra)  
2006   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Beatrice Thomas (fra)   Elodie Leroux-Touffet (fra)  
2007   Edwige Pitel (fra)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Marina Jaunatre (fra)  
2008   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Christel Ferrier-Bruneau (fra)   Edwige Pitel (fra)  
2009   Christel Ferrier-Bruneau (fra)   Marina Jaunatre (fra)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)  
2010   Melodie Lesueur (fra)   Amélie Rivat-Mas (fra)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)  
2011   Christel Ferrier-Bruneau (fra)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Magdalena De Saint Jean (fra)  
2012   Marion Rousse (fra)   Julie Krasniak (fra)   Fanny Ribérot (fra)  
2013   Elise Delzenne (fra)   Amélie Rivat-Mas (fra)   Aude Biannic (fra)  
2014   Pauline Ferrand-Prévot (fra)   Melodie Lesueur (fra)   Fanny Ribérot (fra)  
2015   Pauline Ferrand-Prévot (fra)   Audrey Cordon-Ragot (fra)   Amélie Rivat-Mas (fra)  
2016   Edwige Pitel (fra)   Marjolaine Bazin (fra)   Audrey Cordon-Ragot (fra)  
2017   Charlotte Bravard (fra)   Amélie Rivat-Mas (fra)   Marjolaine Bazin (fra)  
2018   Aude Biannic (fra)   Gladys Verhulst (fra)   Annabelle Dreville (fra)  

20 victories: Jeannie Longo-Ciprelli (fra)
9 victories: Lily Herse (fra)
7 victories: Geneviève Gambillon (fra)
2 victories: Marion Clignet (fra), Pauline Ferrand-Prévot (fra), Christel Ferrier-Bruneau (fra), Magali Le Floc`h (fra), Jeannine Lemaire (fra), Catherine Marsal (fra), Edwige Pitel (fra)