NC BELGIUM
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1959   Victoire Van Nuffel (bel)   Rosa Sels (bel)   Liliane Cleiren (bel)  
1960   Rosa Sels (bel)   Yvonne Reynders (bel)   Nadia Germonpre (bel)  
1961   Annie Vermeiren (bel)   Yvonne Reynders (bel)   Rosa Sels (bel)  
1962   Yvonne Reynders (bel)   Simone Ellegeest (bel)   Liliane Cleiren (bel)  
1963   Yvonne Reynders (bel)   Louisa Smits (bel)   Simone Ellegeest (bel)  
1964   Denise Bral (bel)   Rosa Sels (bel)   Marie-Thérèse Naessens (bel)  
1965   Louisa Smits (bel)   Marie-Thérèse Naessens (bel)   Francine Verlot (bel)  
1966   Marie-Rose Gaillard (bel)   Simone Ellegeest (bel)   Suzanne Sohie (bel)  
1967   Christiane Geerts (bel)   Louisa Smits (bel)   Francine Verlot (bel)  
1968   Marguerita Dams (bel)   Nicole Vandenbroeck (bel)   Francine Verlot (bel)  
1969   Nicole Vandenbroeck (bel)   Suzanne Sohie (bel)   Christiane Goeminne (bel)  
1970   Nicole Vandenbroeck (bel)   Christiane Geerts (bel)   Francine Verlot (bel)  
1971   Mariette Laenen (bel)   Christiane Geerts (bel)   Francine Verlot (bel)  
1972   Mariette Laenen (bel)   Nicole Vandenbroeck (bel)   Francine Verlot (bel)  
1973   Nicole Vandenbroeck (bel)   Christiane Goeminne (bel)  
1974   Nicole Vandenbroeck (bel)   Mariette Laenen (bel)   Arlette Fontaine (bel)  
1975   Mariette Laenen (bel)   Christiane Goeminne (bel)   Johanna Bosmans (bel)  
1976   Yvonne Reynders (bel)   Christiane Goeminne (bel)   Nicole Vandenbroeck (bel)  
1977   Nicole Vandenbroeck (bel)   Mariette Laenen (bel)   Yvonne Reynders (bel)  
1978   Maria Herrijgers (bel)   Christiane Goeminne (bel)   Frieda Maes (bel)  
1979   Maria Herrijgers (bel)   Sonja Pleysier (bel)   Marie-Helene Schiffers (bel)  
1980   Nele D`Haene (bel)   Chantal Van Havere (bel)   Maria Kennes (bel)  
1981   Gerda Sierens (bel)   Marina Mampay (bel)   Maria Herrijgers (bel)  
1982   Jenny De Smet (bel)   Gerda Sierens (bel)   An Callebout (bel)  
1983   Ingrid Mekers (bel)   Gerda Sierens (bel)   An Callebout (bel)  
1984   Nele D`Haene (bel)   Jenny De Smet (bel)   Gerda Sierens (bel)  
1985   Josiane Vanhuysse (bel)   Nadine Fiers (bel)   Marleen Clemminck (bel)  
1986   Agnes Dusart (bel)   Josiane Vanhuysse (bel)   Nadine Fiers (bel)  
1987   Agnes Dusart (bel)   Sonja Vermeylen (bel)   Els Mertens (bel)  
1988   Agnes Dusart (bel)   Kristel Werckx (bel)   Sylvie Slos (bel)  
1989   Sylvie Slos (bel)   Sabine Snijers (bel)   Els Mertens (bel)  
1990   Véronique De Roose (bel)   Godelieve Jansens (bel)   Kristel Werckx (bel)  
1991   Kristel Werckx (bel)   Heidi Van De Vijver (bel)   Monica Van Nassauw (bel)  
1992   Godelieve Jansens (bel)   Sabine Snijers (bel)   Veronique Schurman (bel)  
1993   Kristel Werckx (bel)   Monica Van Nassauw (bel)   Vanja Vonckx (bel)  
1994   Heidi Van De Vijver (bel)   Patsy Maegerman (bel)   Anja Lenaers (bel)  
1995   Els Decottenier (bel)   Sonja Vermeylen (bel)   Vanja Vonckx (bel)  
1996   Sonja Vermeylen (bel)   Linda Troyekens (bel)   Patsy Maegerman (bel)  
1997   Sonja Vermeylen (bel)   Els Decottenier (bel)   Anja Lenaers (bel)  
1998   Heidi Van De Vijver (bel)   Sonja Vermeylen (bel)   Anja Lenaers (bel)  
1999   Cindy Pieters (bel)   Vanja Vonckx (bel)   Els Decottenier (bel)  
2000   Evy Van Damme (bel)   Lensy Debboudt (bel)   Sonja Vermeylen (bel)  
2001   Evy Van Damme (bel)   Ine Wannijn (bel)   Godelieve Jansens (bel)  
2002   Ine Wannijn (bel)   Corine Hierckens (bel)   Veronique Belleter (bel)  
2003   Anja Nobus (bel)   Ilse Geldhof (bel)   Veerle Ingels (bel)  
2004   Natacha Maes (bel)   Ine Wannijn (bel)   Sara Peeters (bel)  
2005   Corine Hierckens (bel)   Sara Peeters (bel)   Natasha Nobels (bel)  
2006   Veronique Belleter (bel)   Karen Steurs (bel)   Ine Wannijn (bel)  
2007   Ludivine Henrion (bel)   Ine Wannijn (bel)   Liesbet De Vocht (bel)  
2008   Ilse Geldhof (bel)   Nana Steenssens (bel)   Anne Arnouts (bel)  
2009   Ludivine Henrion (bel)   Latoya Brulee (bel)   Kelly Druyts (bel)  
2010   Liesbet De Vocht (bel)   Kelly Druyts (bel)   Evelyn Arys (bel)  
2011   Evelyn Arys (bel)   Sofie De Vuyst (bel)   Lensy Debboudt (bel)  
2012   Jolien D`Hoore (bel)   Ludivine Henrion (bel)   Jessie Daams (bel)  
2013   Liesbet De Vocht (bel)   Maaike Polspoel (bel)   Sofie De Vuyst (bel)  
2014   Jolien D`Hoore (bel)   Lotte Kopecky (bel)   Sofie De Vuyst (bel)  
2015   Jolien D`Hoore (bel)   Lotte Kopecky (bel)   Sofie De Vuyst (bel)  
2016   Kaat Hannes (bel)   Lotte Kopecky (bel)   Jolien D`Hoore (bel)  
2017   Jolien D`Hoore (bel)   Lotte Kopecky (bel)   Kelly Druyts (bel)  
2018   Annelies Dom (bel)   Valerie Demey (bel)   Sanne Cant (bel)  

5 victories: Nicole Vandenbroeck (bel)
4 victories: Jolien D`Hoore (bel)
3 victories: Agnes Dusart (bel), Mariette Laenen (bel), Yvonne Reynders (bel)
2 victories: Liesbet De Vocht (bel), Nele D`Haene (bel), Ludivine Henrion (bel), Maria Herrijgers (bel), Evy Van Damme (bel), Heidi Van De Vijver (bel), Sonja Vermeylen (bel), Kristel Werckx (bel)