GP WINTERTHUR (HEGIRENNEN)
 
 Switzerland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1980   Jolanda Kalt (sui)  
1981   Rosemarie Schatzmann (sui)  
1982   Evelyne Müller (sui)  
1983   Sandra Kratz-Schumacher (ger)  
1984   Stefania Carmine (sui)  
1985   Angelika Darsch (ger)  
1986   Evelyne Müller (sui)  
1987   Evelyne Müller (sui)  
1988   Edith Schönenberger (sui)  
1989   Evelyne Müller (sui)  
1990   Evelyne Müller (sui)  
1991   Evelyne Müller (sui)  
1992   Barbara Erdin-Ganz (sui)   Karina Skibby (den)   Evelyne Müller (sui)  
1993   Barbara Erdin-Ganz (sui)   Luzia Zberg (sui)   Chantal Daucourt (sui)  
1994   Luzia Zberg (sui)   Natalja Kistchuk (ukr)   Chantal Daucourt (sui)  
1995   Tanja Klein (aut)   Natalja Yuganiuk (ukr)   Yvonne Schnorf-Wabel (sui)  
1996   Elena Ogui (ukr)   Karin Möbes (sui)   Sandra Krauer (sui)  
1997   Barbara Heeb (sui)   Yvonne Schnorf-Wabel (sui)   Karin Möbes (sui)  
1998   Barbara Heeb (sui)   Sigrid Corneo (ita)   Alexandra Bähler (sui)  

6 victories: Evelyne Müller (sui)
2 victories: Barbara Erdin-Ganz (sui), Barbara Heeb (sui)