Road Track CX MTB XC MTB DH BMX

NC UNITED KINGDOM
 
 United Kingdom
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1993   Caroline Alexander (gbr)   Isla Rowntree (gbr)   Michelle Bergstrand (gbr)  
1994   Caroline Alexander (gbr)   Sally Hibberd (gbr)   Isla Rowntree (gbr)  
1995   Caroline Alexander (gbr)   Louise Robinson (gbr)   Isla Rowntree (gbr)  
1996   Caroline Alexander (gbr)   Deb Murrell (gbr)   Isla Rowntree (gbr)  
1997   Caroline Alexander (gbr)   Isla Rowntree (gbr)   Louise Robinson (gbr)  
1998   Caroline Alexander (gbr)   Louise Robinson (gbr)   Isla Rowntree (gbr)  
1999   Isla Rowntree (gbr)   Louise Robinson (gbr)   Lindsay Clarke (gbr)  
2000   Louise Robinson (gbr)   Nicole Cooke (gbr)   Susan Carter (gbr)  
2001   Nicole Cooke (gbr)   Louise Robinson (gbr)   Susan Thomas (gbr)  
2002   Isla Rowntree (gbr)   Victoria Wilkinson (gbr)   Susan Carter (gbr)  
2003   Isla Rowntree (gbr)   Victoria Wilkinson (gbr)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)  
2004   Louise Robinson (gbr)   Victoria Wilkinson (gbr)   Rachel Heal (gbr)  
2005   Louise Robinson (gbr)   Victoria Wilkinson (gbr)   Helen Wyman (gbr)  
2006   Helen Wyman (gbr)   Louise Robinson (gbr)   Victoria Wilkinson (gbr)  
2007   Helen Wyman (gbr)   Gabriella Day (gbr)   Isla Rowntree (gbr)  
2008   Helen Wyman (gbr)   Gabriella Day (gbr)   Isla Rowntree (gbr)  
2009   Helen Wyman (gbr)   Gabriella Day (gbr)   Suzanne Clarke (gbr)  
2010   Helen Wyman (gbr)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Gabriella Day (gbr)  
2011   Helen Wyman (gbr)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Gabriella Day (gbr)  
2012   Helen Wyman (gbr)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Annie Last (gbr)  
2013   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Helen Wyman (gbr)   Annie Last (gbr)  
2014   Helen Wyman (gbr)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Ffion James (gbr)  
2015   Helen Wyman (gbr)   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Annie Last (gbr)  
2016   Nikki Brammeier (Harris) (gbr)   Helen Wyman (gbr)   Delia Beddis (gbr)  

9 victories: Helen Wyman (gbr)
6 victories: Caroline Alexander (gbr)
3 victories: Louise Robinson (gbr), Isla Rowntree (gbr)
2 victories: Nikki Brammeier (Harris) (gbr)