MIDI LIBRE
 
 France
Note:  In 1987 merged with Tour de l`Aude.
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1949   Henri Massal (fra)   Marius Bonnet (fra)   Raphael Geminiani (fra)  
1950   Antonin Rolland (fra)   Raphael Geminiani (fra)   Pierre Fautrier (fra)  
1951   Raphael Geminiani (fra)   Roger Buchonnet (fra)   Antonio Gelabert Amengual (esp)  
1952   Siro Bianchi (ita)   Louison Bobet (fra)   Marius Bonnet (fra)  
1953   Pierre Nardi (fra)   Paul Matteoli (fra)   Adolphe Deledda (fra)  
1954   Hans Preiskeit (ger)   Siro Bianchi (ita)   Georges Meunier (fra)  
1955   Miguel Poblet Orriols (esp)   Lucien Demunster (bel)   Fred De Bruyne (bel)  
1956   Antonin Rolland (fra)   Rene Privat (fra)   Ugo Anzile (ita)  
1957   Jean-Pierre Schmitz (lux)   Frans Schoubben (bel)   Valentin Huot (fra)  
1958   Francis Pipelin (fra)   Joseph Morvan (fra)   Francois Mahé (fra)  
1959   Jean Brankart (bel)   Francois Mahé (fra)   Raymond Mastrotto (fra)  
1960   Valentin Huot (fra)   Marcel Queheille (fra)   Raymond Mastrotto (fra)  
1961   Joseph Groussard (fra)   Jean-Claude Annaert (fra)   Raymond Poulidor (fra)  
1962   Michel Stolker (ned)   Edouard Delberghe (fra)   Joseph Groussard (fra)  
1963   Fernando Manzaneque Sanchez (esp)   Jan Janssen (ned)   Edouard Delberghe (fra)  
1964   André Foucher (fra)   Raymond Mastrotto (fra)   Victor Van Schil (bel)  
1965   André Foucher (fra)   Jean Stablinski (fra)   Tom Simpson (gbr)  
1966   Jean-Claude Theilliere (fra)   Raymond Delisle (fra)   Julien De Locht (bel)  
1967   Michel Grain (fra)   Roger Pingeon (fra)   Raymond Poulidor (fra)  
1969   Luis Ocana Pernia (esp)   Ferdinand Bracke (bel)   Remi Van Vreckom (bel)  
1970   Walter Ricci (fra)   Jose Gomez Lucas (esp)   Charly Grosskost (fra)  
1971   Eddy Merckx (bel)   Joop Zoetemelk (ned)   Andre Dierickx (bel)  
1972   Cyrille Guimard (fra)   Joop Zoetemelk (ned)   Yves Hezard (fra)  
1973   Raymond Poulidor (fra)   Joop Zoetemelk (ned)   Mariano Martinez (fra)  
1974   Jean-Pierre Danguillaume (fra)   Barry Hoban (gbr)   Frans Verbeeck (bel)  
1975   Francesco Moser (ita)   Joop Zoetemelk (ned)   Christian Seznec (fra)  
1976   Alain Meslet (fra)   Lucien Van Impe (bel)   Bernard Hinault (fra)  
1977   Wladimiro Panizza (ita)   Bernard Thevenet (fra)   Joop Zoetemelk (ned)  
1978   Claudio Bortolotto (ita)   Gilbert Le Lay (fra)   Ludo Loos (bel)  
1979   Giuseppe Saronni (ita)   Joaquim Agostinho (por)   Pierre-Raymond Villemiane (fra)  
1980   Jean-Rene Bernaudeau (fra)   Joaquim Agostinho (por)   Johan Van Der Velde (ned)  
1981   Jean-Rene Bernaudeau (fra)   Christian Levavasseur (fra)   Ludo Peeters (bel)  
1982   Jean-Rene Bernaudeau (fra)   Francesco Moser (ita)   Kim Andersen (den)  
1983   Jean-Rene Bernaudeau (fra)   Joop Zoetemelk (ned)   Patrick Bonnet (fra)  
1984   Dominique Garde (fra)   Marc Durant (fra)   Alain Vigneron (fra)  
1985   Silvano Contini (ita)   Eric Caritoux (fra)   Francois Lemarchand (fra)  
1986   Claude Criquielion (bel)   Jean-Rene Bernaudeau (fra)   Pello Ruiz Cabestany (esp)  
1987   Patrice Esnault (fra)   Julian Gorospe Artabe (esp)   Marc Madiot (fra)  
1988   Claude Criquielion (bel)   Eric Boyer (fra)   Jos Haex (bel)  
1989   Jerome Simon (fra)   Gérard Rué (fra)   Jean-Claude Colotti (fra)  
1990   Gérard Rué (fra)   Dominique Arnaud (fra)   Jean-Claude Colotti (fra)  
1991   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Martial Gayant (fra)   Frank Van Den Abeele (bel)  
1992   Luc Leblanc (fra)   Jan Svorada (cze)   Viatcheslav Ekimov (rus)  
1993   Maurizio Fondriest (ita)   Dominique Arnould (fra)   Roberto Pelliconi (ita)  
1994   Jan Svorada (cze)   Pavel Tonkov (rus)   Roberto Conti (ita)  
1995   Miguel Indurain Larraya (esp)   Richard Virenque (fra)   Thierry Laurent (fra)  
1996   Laurent Jalabert (fra)   Laurent Brochard (fra)   Richard Virenque (fra)  
1997   Alberto Elli (ita)   Georg Totschnig (aut)   Bart Voskamp (ned)  
1998   Laurent Dufaux (sui)   Christophe Rinero (fra)   Laurent Brochard (fra)  
1999   Benoit Salmon (fra)   Alexandre Vinokourov (kaz)   Jose-Alberto Martinez Trinidad (esp)  
2000   Didier Rous (fra)   Georg Totschnig (aut)   Tadej Valjavec (slo)  
2001   Iban Mayo Diez (esp)   Benoit Salmon (fra)   Christophe Moreau (fra)  
2002   [DSQ] Lance Armstrong (usa)   Igor Gonzalez De Galdeano Aranzabal (esp)   Jose Bento Carvalho Azevedo (por)  

4 victories: Jean-Rene Bernaudeau (fra)
2 victories: Claude Criquielion (bel), André Foucher (fra), Antonin Rolland (fra)