CRITERIUM INTERNATIONAL
 
 France
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Criterium National du Printemp
1927   Julien Moineau (fra)  
1928   Andre Leducq (fra)  
1929   Ferdinand Le Drogo (fra)  
1930   Robert Brugere (fra)  
Criterium National
1932   Leon Le Calvez (fra)   Pierre Magne (fra)   Maurice Archambaud (fra)  
1933   Andre Leducq (fra)   Georges Speicher (fra)   Jean Bidot (fra)  
1934   Roger Lapébie (fra)   Jules Merviel (fra)   René Le Grèves (fra)  
1935   René Le Grèves (fra)   Rene Vietto (fra)   Antonin Magne (fra)  
1936   Paul Chocque (fra)   Fernand Mithouard (fra)   Arthur Debruyckere (fra)  
1937   Roger Lapébie (fra)  
René Le Grèves (fra)  
Pierre Cloarec (fra)  
1938   Pierre Jaminet (fra)   Pierre Cloarec (fra)   Sauveur Ducazeaux (fra)  
1939   Andre Deforge (fra)   Marcel Laurent (fra)   Pierre Jaminet (fra)  
1940   Emile Idée (fra)   Marcel Vandevelde (bel)   Andre Deforge (fra)  
1941   Benoit Fauré (fra)   Pierre Cogan (fra)   Aldo Bertocco (fra)  
1942   Aldo Bertocco (fra)   Joseph Soffietti (fra)   Marcel Laurent (fra)  
1943   Louis Gauthier (fra)   Emile Rol (fra)   Andre Deforge (fra)  
1944   Roger Piel (fra)   Louis Thietard (fra)   Aimable Denhez (fra)  
1945   Joseph Goutorbe (fra)   Manuel Huguet (fra)   Emile Idée (fra)  
1946   Camille Danguillaume (fra)  
Kléber Piot (fra)  
Lucien Boda (fra)  
1947   Emile Idée (fra)   Emile Carrara (fra)   Urbain Caffi (fra)  
1948   Camille Danguillaume (fra)   Emile Idée (fra)   Victor Pernac (fra)  
1949   Emile Idée (fra)   Raymond Lucas (fra)   Antonin Rolland (fra)  
1950   Pierre Barbotin (fra)   Guy Lapébie (fra)   Louis Deprez (fra)  
1951   Louison Bobet (fra)   Pierre Barbotin (fra)   Robert Desbats (fra)  
1952   Louison Bobet (fra)   Robert Varnajo (fra)   Bernard Gauthier (fra)  
1953   Robert Desbats (fra)   Jacques Dupont (fra)   Gilbert Loof (fra)  
1954   Roger Hassenforder (fra)   Raoul Remy (fra)   Bernard Gauthier (fra)  
1955   Rene Privat (fra)   Pierre Molineris (fra)   Bernard Gauthier (fra)  
1956   Roger Hassenforder (fra)   Louis Caput (fra)   Jean Forestier (fra)  
1957   Jean Forestier (fra)   Louison Bobet (fra)   Serge Blusson (fra)  
1958   Roger Hassenforder (fra)   Raphael Geminiani (fra)   Claude Colette (fra)  
1959   André Darrigade (fra)   Fernand Picot (fra)   Jean Graczyk (fra)  
1960   Jean Graczyk (fra)   Claude Colette (fra)   Jacques Anquetil (fra)  
1961   Jacques Anquetil (fra)   André Darrigade (fra)   Jean Gainche (fra)  
1962   Joseph Groussard (fra)   Jean-Claude Annaert (fra)   Anatole Novak (fra)  
1963   Jacques Anquetil (fra)   Raymond Poulidor (fra)   Joseph Velly (fra)  
1964   Raymond Poulidor (fra)   Edouard Delberghe (fra)   Joseph Novales (fra)  
1965   Jacques Anquetil (fra)   Raymond Poulidor (fra)   Jean-Claude Annaert (fra)  
1966   Raymond Poulidor (fra)   Roger Pingeon (fra)   Jean-Claude Lebaube (fra)  
1967   Jacques Anquetil (fra)   Raymond Poulidor (fra)   Raymond Delisle (fra)  
1968   Raymond Poulidor (fra)   Jean Jourden (fra)   Roger Pingeon (fra)  
1969   Gilbert Bellone (fra)   Raymond Delisle (fra)   Georges Chappe (fra)  
1970   Georges Chappe (fra)   Lucien Aimar (fra)   Roland Berland (fra)  
1971   Raymond Poulidor (fra)   Gilbert Bellone (fra)   Daniel Ducreux (fra)  
1972   Raymond Poulidor (fra)   Alain Santy (fra)   Jean-Luc Molineris (fra)  
1973   Jean-Pierre Danguillaume (fra)   Alain Santy (fra)   Andre Mollet (fra)  
1974   Bernard Thevenet (fra)   Christian Raymond (fra)   Raymond Delisle (fra)  
1975   Jacques Esclassan (fra)   Andre Corbeau (fra)   Jean Chassang (fra)  
1976   Patrick Beon (fra)   Yves Hezard (fra)   Raymond Martin (fra)  
1977   Jean Chassang (fra)   Raymond Delisle (fra)   Roland Berland (fra)  
1978   Bernard Hinault (fra)   Michel Laurent (fra)   Yves Hezard (fra)  
1979   Joop Zoetemelk (ned)   Bernard Hinault (fra)   Sven-Ake Nilsson (swe)  
1980   Michel Laurent (fra)   Jean-Rene Bernaudeau (fra)   Regis Ovion (fra)  
1981   Bernard Hinault (fra)   Jacques Bossis (fra)   Régis Clère (fra)  
1982   Laurent Fignon (fra)   Andre Chappuis (fra)   Marcel Tinazzi (fra)  
1983   Sean Kelly (irl)   Jean-Marie Grezet (sui)   Joop Zoetemelk (ned)  
1984   Sean Kelly (irl)   Pascal Simon (fra)   Stephen Roche (irl)  
Criterium International
1985   Stephen Roche (irl)   Charly Berard (fra)   Sean Kelly (irl)  
1986   Urs Zimmermann (sui)   Sean Kelly (irl)   Greg Lemond (usa)  
1987   Sean Kelly (irl)   Stephen Roche (irl)   Pascal Simon (fra)  
1988   Erik Breukink (ned)   Laurent Fignon (fra)   Robert Millar (gbr)  
1989   Miguel Indurain Larraya (esp)   Charles Mottet (fra)   Stephen Roche (irl)  
1990   Laurent Fignon (fra)   Gilles Delion (fra)   Jean-Claude Leclercq (fra)  
1991   Stephen Roche (irl)   Gérard Rué (fra)   Charles Mottet (fra)  
1992   Jean-Francois Bernard (fra)   Gert-Jan Theunisse (ned)   Giorgio Furlan (ita)  
1993   Erik Breukink (ned)   Tony Rominger (sui)   Alex Zülle (sui)  
1994   Giorgio Furlan (ita)   Tony Rominger (sui)   Evgeni Berzin (rus)  
1995   Laurent Jalabert (fra)   Vladislav Bobrik (rus)   Evgeni Berzin (rus)  
1996   Chris Boardman (gbr)   Michele Coppolillo (ita)   Mauro Gianetti (sui)  
1997   Marcelino Garcia Alonso (esp)   Laurent Jalabert (fra)   Pascal Lino (fra)  
1998   Christophe Moreau (fra)   Bobby Julich (usa)   Davide Rebellin (ita)  
1999   Jens Voigt (ger)   David Millar (gbr)   Andrej Teteriuk (kaz)  
2000   Abraham Olano Manzano (esp)   Juan Carlos Dominguez Dominguez (esp)   Alexandre Vinokourov (kaz)  
2001   Rik Verbrugghe (bel)   Jose-Alberto Martinez Trinidad (esp)   Jens Voigt (ger)  
2002   Jose-Alberto Martinez Trinidad (esp)   [DSQ] Lance Armstrong (usa)   David Moncoutie (fra)  
2003   Laurent Brochard (fra)   Jens Voigt (ger)   David Moncoutie (fra)  
2004   Jens Voigt (ger)   Jose Ivan Gutierrez Palacios (esp)   [DSQ] Lance Armstrong (usa)  
2005   Bobby Julich (usa)   Thomas Dekker (ned)   Jörg Jaksche (ger)  
2006   Ivan Basso (ita)   Erik Dekker (ned)   Andriy Grivko (ukr)  
2007   Jens Voigt (ger)   Thomas Löfkvist (swe)   Alejandro Valverde Belmonte (esp)  
2008   Jens Voigt (ger)   Gustav Erik Larsson (swe)   Luis Leon Sanchez Gil (esp)  
2009   Jens Voigt (ger)   Frantisek Rabon (cze)   Danny Pate (usa)  
2010   Pierrick Fédrigo (fra)   Michael Rogers (aus)   Tiago Jose Pinto Machado (por)  
2011   Fränk Schleck (lux)   Vasil Kiryienka (blr)   Rein Taaramäe (est)  
2012   Cadel Evans (aus)   Pierrick Fédrigo (fra)   Michael Rogers (aus)  
2013   Chris Froome (gbr)   Richie Porte (aus)   Tejay Van Garderen (usa)  
2014   Jean-Christophe Péraud (fra)   Mathias Frank (sui)   Tiago Jose Pinto Machado (por)  
2015   Jean-Christophe Péraud (fra)   Thibaut Pinot (fra)   Fabio Felline (ita)  
2016   Thibaut Pinot (fra)   Pierre Latour (fra)   Sam Oomen (ned)