BORDEAUX - PARIS
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1891   George Mills (gbr)   Montague Holbein (gbr)   Selmyn-Francis Edges (gbr)  
1892   Auguste Stephane (fra)   Celestin Vigneaux (fra)   Charles Hoden (gbr)  
1893   Louis Cottereau (fra)   Auguste Stephane (fra)   Jean-Marie Corre (fra)  
1894   Lucien Lesna (fra)   Charles Lucas (gbr)   John Dunlop Lumsden (gbr)  
1895   Charles Meyer (den)   Jean-Marie Corre (fra)   Henri Couilliboeuf (fra)  
1896   Arthur Linton (gbr)  
Gaston Rivierre (fra)  
Marius Thé (fra)  
1897   Gaston Rivierre (fra)   Mathieu Cordang (ned)   Charles Meyer (den)  
1898   Gaston Rivierre (fra)   Maurice Garin (fra)   Thaddäus Robl (ger)  
1899   Constant Huret (fra)   Josef Fischer (ger)   Maurice Garin (fra)  
1900   Josef Fischer (ger)   Maurice Garin (fra)   César Garin (fra)  
1901   Lucien Lesna (fra)   Hippolyte Aucouturier (fra)   Jean Fischer (fra)  
1902   Maurice Garin (fra)   Lucien Lesna (fra)   Rodolfo Muller (ita)  
1903   Hippolyte Aucouturier (fra)   Léon Georget (fra)   Gustave Pasquier (fra)  
1904   Fernand Augereau (fra)   Jean Dargassies (fra)   Georges Fleury (fra)  
1905   Hippolyte Aucouturier (fra)   René Pottier (fra)   Henri Cornet (fra)  
1906   Marcel Cadolle (fra)   Henri Cornet (fra)   Louis Trousselier (fra)  
1907   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Auguste Ringeval (fra)   Gustave Garrigou (fra)  
1908   Louis Trousselier (fra)   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Emile Georget (fra)  
1909   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Louis Trousselier (fra)   Emile Georget (fra)  
1910   Emile Georget (fra)   Louis Trousselier (fra)   Léon Georget (fra)  
1911   Francois Faber (lux)   Gustave Garrigou (fra)   Jules Masselis (bel)  
1912   Emile Georget (fra)   Lucien Petit-Breton (fra)   Gustave Garrigou (fra)  
1913   Louis Mottiat (bel)   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Rene Vandenberghe (bel)  
1914   Paul Deman (bel)   Marcel Buysse (bel)   Cyrille Van Hauwaert (bel)  
1919   Henri Pélissier (fra)   Louis Heusghem (bel)   Albert Dejonghe (bel)  
1920   Eugene Christophe (fra)   Louis Heusghem (bel)   Louis Mottiat (bel)  
1921   Eugene Christophe (fra)   Jean Alavoine (fra)   Philippe Thys (bel)  
1922   Francis Pélissier (fra)   Louis Mottiat (bel)   Emile Masson (bel)  
1923   Emile Masson (bel)   Francis Pélissier (fra)   Louis Mottiat (bel)  
1924   Francis Pélissier (fra)   Emile Masson (bel)   Jean Alavoine (fra)  
1925   Heiri Suter (sui)   Gérard Debaets (bel)   Hector Martin (bel)  
1926   Adelin Benoit (bel)   Julien Delbecque (bel)   Lucien Buysse (bel)  
1927   Georges Ronsse (bel)   Adelin Benoit (bel)   Gustaaf Van Slembrouck (bel)  
1928   Hector Martin (bel)   Maurice De Waele (bel)   Ernest Neuhard (fra)  
1929   Georges Ronsse (bel)   Hector Martin (bel)   Joseph Demuysere (bel)  
1930   Georges Ronsse (bel)   Francis Pélissier (fra)   Joseph Demuysere (bel)  
1931   Bernard Van Rysselberghe (bel)   Romain Gijssels (bel)   Frans Bonduel (bel)  
1932   Romain Gijssels (bel)   Frans Bonduel (bel)   Alfons Schepers (bel)  
1933   Fernand Mithouard (fra)   Bernard Van Rysselberghe (bel)   Romain Gijssels (bel)  
1934   Jean Noret (fra)   Raymond Louviot (fra)   Julien Moineau (fra)  
1935   Edgard De Caluwe (bel)   Julien Moineau (fra)   Jules Merviel (fra)  
1936   Paul Chocque (fra)   Jules Rossi (ita)   Benoit Fauré (fra)  
1937   Joseph Somers (bel)   Louis Thietard (fra)   Benoit Fauré (fra)  
1938   Marcel Laurent (fra)   Rene Walschot (bel)   Jules Rossi (ita)  
1939   Marcel Laurent (fra)   Rene Walschot (bel)   Jean Majerus (lux)  
1946   Emile Masson (bel)   Joseph Somers (bel)   Joseph Soffietti (fra)  
1947   Joseph Somers (bel)   Albert Dubuisson (bel)   Roger Leveque (fra)  
1948   Ange Le Strat (fra)   Gerard Buyl (bel)   Rene Walschot (bel)  
1949   Jesus Moujica (fra)   Emile Masson (bel)   Eloi Tassin (fra)  
1950   Wim Van Est (ned)   Maurice Diot (fra)   Joseph Somers (bel)  
1951   Bernard Gauthier (fra)   Wim Van Est (ned)   Maurice Diot (fra)  
1952   Wim Van Est (ned)   Maurice Diot (fra)   Jean Gueguen (fra)  
1953   Ferdi Kübler (sui)   Wim Van Est (ned)   Guido De Santi (ita)  
1954   Bernard Gauthier (fra)   Wim Van Est (ned)   Fiorenzo Magni (ita)  
1956   Bernard Gauthier (fra)   Stan Ockers (bel)   Jean-Marie Cieleska (fra)  
1957   Bernard Gauthier (fra)   Jacques Dupont (fra)   Francois Mahé (fra)  
1958   Jean-Marie Cieleska (fra)   Pino Cerami (ita)   Jos Hoevenaers (bel)  
1959   Louison Bobet (fra)   Roger Hassenforder (fra)   Guillaume Van Tongerloo (bel)  
1960   Marcel Janssens (bel)   Francois Mahé (fra)   Petrus Oellibrandt (bel)  
1961   Wim Van Est (ned)   Louison Bobet (fra)   Camille Le Menn (fra)  
1962   Jo De Roo (ned)   Francois Mahé (fra)   Marcel Janssens (bel)  
1963   Tom Simpson (gbr)   Piet Rentmeester (ned)   Bas Maliepaard (ned)  
1964   Michel Nedelec (fra)   Jean Stablinski (fra)   Theo Nys (bel)  
1965   Jacques Anquetil (fra)   Jean Stablinski (fra)   Tom Simpson (gbr)  
1966   Jan Janssen (ned)   Joseph Groussard (fra)   Jean-Claude Lefebvre (fra)  
1967   Georges Van Coningsloo (bel)   Herman Vanspringel (bel)   Noel Fore (bel)  
1968   Emile Bodart (bel)   Raymond Delisle (fra)   Rolf Wolfshohl (ger)  
1969   Walter Godefroot (bel)   Jan Janssen (ned)   Michel Perin (fra)  
1970   Herman Vanspringel (bel)   Lucien Aimar (fra)   Roger Rosiers (bel)  
1973   Enzo Mattioda (fra)   Cyrille Guimard (fra)   Walter Godefroot (bel)  
1974   Regis Delepine (fra)  
Herman Vanspringel (bel)  
Leif Mortensen (den)  
1975   Herman Vanspringel (bel)   Regis Delepine (fra)   Robert Mintkiewicz (fra)  
1976   Walter Godefroot (bel)   Herman Vanspringel (bel)   Andre Chalmel (fra)  
1977   Herman Vanspringel (bel)   Walter Godefroot (bel)   Andre Chalmel (fra)  
1978   Herman Vanspringel (bel)   Roger Rosiers (bel)   Regis Delepine (fra)  
1979   Andre Chalmel (fra)   Regis Delepine (fra)   Herman Vanspringel (bel)  
1980   Herman Vanspringel (bel)   Roland Berland (fra)   Joaquim Agostinho (por)  
1981   Herman Vanspringel (bel)   Ferdi Van Den Haute (bel)   Maurice Le Guilloux (fra)  
1982   Marcel Tinazzi (fra)   Maurice Le Guilloux (fra)   Pascal Poisson (fra)  
1983   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Etienne Van Der Helst (bel)   Dominique Sanders (fra)  
1984   Marcel Tinazzi (fra)   Hubert Linard (fra)   Maurice Le Guilloux (fra)  
1985   Rene Martens (bel)   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Guy Gallopin (fra)  
1986   Gilbert Glaus (sui)   Guy Gallopin (fra)   Bernard Vallet (fra)  
1987   Bernard Vallet (fra)   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Guy Gallopin (fra)  
1988   Jean-Francois Rault (fra)   Bernard Chesneau (fra)  

7 victories: Herman Vanspringel (bel)
4 victories: Bernard Gauthier (fra)
3 victories: Gaston Rivierre (fra), Georges Ronsse (bel), Wim Van Est (ned)
2 victories: Hippolyte Aucouturier (fra), Eugene Christophe (fra), Emile Georget (fra), Walter Godefroot (bel), Marcel Laurent (fra), Lucien Lesna (fra), Francis Pélissier (fra), Joseph Somers (bel), Marcel Tinazzi (fra), Cyrille Van Hauwaert (bel)