TOUR MEDITERRANEEN
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Tour Mediterraneen
1974   Charles Rouxel (fra)   Cyrille Guimard (fra)   Jacky Mourioux (fra)  
1975   Joseph Bruyere (bel)   Bernard Labourdette (fra)   Patrick Perret (fra)  
1976   Roy Schuiten (ned)   Roland Salm (sui)   Michel Laurent (fra)  
1977   Eddy Merckx (bel)   Wilfried Wesemael (bel)   Jean Chassang (fra)  
1978   Gerrie Knetemann (ned)   Joseph Bruyere (bel)   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)  
1979   Michel Laurent (fra)   Gerrie Knetemann (ned)   Adri "Jos" Schipper (ned)  
1980   Gerrie Knetemann (ned)   Henk Lubberding (ned)   Michel Laurent (fra)  
1981   Stefan Mutter (sui)   Graham Jones (gbr)   Marcel Tinazzi (fra)  
1982   Michel Laurent (fra)   Greg Lemond (usa)   Raniero Gradi (ita)  
1983   Gerrie Knetemann (ned)   Joop Zoetemelk (ned)   Steven Rooks (ned)  
1984   Jean-Claude Bagot (fra)   Stephen Roche (irl)   Stefan Mutter (sui)  
1985   Phil Anderson (aus)   Eric Caritoux (fra)   Stephen Roche (irl)  
1986   Jean-Francois Bernard (fra)   Joel Pelier (fra)   Jean-Marie Grezet (sui)  
1987   Gerrit Solleveld (ned)   Eric Van Lancker (bel)   Francesco Moser (ita)  
1988   Jan Nevens (bel)   Charles Mottet (fra)   Luc Leblanc (fra)  
1989   Tony Rominger (sui)   Luc Roosen (bel)   Roland Leclerc (fra)  
1990   Gérard Rué (fra)   Tony Rominger (sui)   Viatcheslav Ekimov (rus)  
1991   Phil Anderson (aus)   Tony Rominger (sui)   Julian Gorospe Artabe (esp)  
1992   Rolf Gölz (ger)   Ronan Pensec (fra)   Laurent Madouas (fra)  
1993   Charles Mottet (fra)   Heinz Imboden (sui)   Pascal Lance (fra)  
1994   Davide Cassani (ita)   Evgeni Berzin (rus)   Laurent Brochard (fra)  
1995   Gianni Bugno (ita)   Roberto Petito (ita)   Davide Rebellin (ita)  
1996   Frank Vandenbroucke (bel)   Fabio Baldato (ita)   Wladimir Belli (ita)  
1997   Emmanuel Magnien (fra)   Michele Bartoli (ita)   Francesco Frattini (ita)  
1998   Rodolfo Massi (ita)   Bo Hamburger (den)   Richard Virenque (fra)  
1999   Davide Rebellin (ita)   Michael Boogerd (ned)   Wladimir Belli (ita)  
2000   Laurent Jalabert (fra)   Bobby Julich (usa)   Jonathan Vaughters (usa)  
2001   Davide Rebellin (ita)   David Moncoutie (fra)   Laurent Brochard (fra)  
2002   Michele Bartoli (ita)   Paolo Tiralongo (ita)   Michael Boogerd (ned)  
2003   Paolo Bettini (ita)   Laurent Brochard (fra)   Sylvain Chavanel (fra)  
2004   Jörg Jaksche (ger)   Ivan Basso (ita)   Jens Voigt (ger)  
2005   Jens Voigt (ger)   Fränk Schleck (lux)   Franco Pellizotti (ita)  
2006   Cyril Dessel (fra)   Alexandre Botcharov (rus)   Pietro Caucchioli (ita)  
2007   Jose Ivan Gutierrez Palacios (esp)   Ricardo Serrano Gonzalez (esp)   Vladimir Efimkine (rus)  
2008   Alexandre Botcharov (rus)   David Moncoutie (fra)   Michael Albasini (sui)  
2009   Luis Leon Sanchez Gil (esp)   Jussi Veikkanen (fin)   Daniel Martin (irl)  
2010   Rinaldo Nocentini (ita)   Maxim Iglinsky (kaz)   Johnny Hoogerland (ned)  
2011   David Moncoutie (fra)   Jean-Christophe Péraud (fra)   Wout Poels (ned)  
2012   Jonathan Tiernan-Locke (gbr)   Michel Kreder (ned)   Daniel Navarro Garcia (esp)  
2013   Thomas Löfkvist (swe)   Jean-Christophe Péraud (fra)   Francesco Reda (ita)  
2014   Stephen Cummings (gbr)   Jean-Christophe Péraud (fra)   Riccardo Zoidl (aut)  
La Mediterraneenne
2016   Andriy Grivko (ukr)   Matthieu Ladagnous (fra)   Jan Bakelants (bel)  

3 victories: Gerrie Knetemann (ned)
2 victories: Phil Anderson (aus), Michel Laurent (fra), Davide Rebellin (ita)