GP CAPODARCO
 
 Italy
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2005   Fernando Herrero Gutierrez (esp)   Anton Reshetnikov (rus)   Luigi Sestili (ita)  
2006   Marco Bandiera (ita)   Francesco De Bonis (ita)   Anton Reshetnikov (rus)  
2007   Hrvoje Miholjevic (cro)   Francesco De Bonis (ita)   Sergey Renev (kaz)  
2008   Peter Kennaugh (gbr)   Simon Clarke (aus)   Dmitrii Sokolov (rus)  
2009   Salvatore Mancuso (ita)   Egor Silin (rus)   Diego Ulissi (ita)  
2010   Enrico Battaglin (ita)   Stefano Locatelli (ita)   Julian David Arredondo Moreno (col)  
2011   Mattia Cattaneo (ita)   Enrico Battaglin (ita)   Moreno Moser (ita)  
2012   Gianfranco Zilioli (ita)   Jay McCarthy (aus)   Stanislau Bazhkou (blr)  
2013   Matteo Busato (ita)   Mario Sgrinzato (ita)   Gianfranco Zilioli (ita)  
2014   Robert Power (aus)   Gianni Moscon (ita)   Moreno Giampaolo (ita)  
2015   Riccardo Donato (ita)   Simone Velasco (ita)   Filippo Fiorelli (ita)  
2016   Jai Hindley (aus)   Edward Ravasi (ita)   Aliaksandr Riabushenko (blr)  
2017   Mark Padun (ukr)   Yuriy Natarov (kaz)   Galym Akhmetov (kaz)  
2018   Einer Augusto Rubio Reyes (col)   Davide Casarotto (ita)   Dario Puccioni (ita)