CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC LIECHTENSTEIN
 
 Liechtenstein
 

Palmares
Year   1   2   3  
1982   Sigmund Hermann (lie)  
1983   Sigmund Hermann (lie)  
1987   Sigmund Hermann (lie)  
2002   Rafael Bayer (lie)   Rene Marxer (lie)   Ewald Wolf (lie)  
2007   Dimitri Jiriakov (lie)   Daniel Rinner (lie)   Ewald Wolf (lie)  
2008   Dimitri Jiriakov (lie)   Karl Heinz Risch (lie)   Philipp Quaderer (lie)  
2009   Hans Burkhard (lie)   Karl Heinz Risch (lie)   Ewald Wolf (lie)  
2010   Daniel Rinner (lie)   Hans Burkhard (lie)   Karl Heinz Risch (lie)  
2011   Hans Burkhard (lie)   Karl Heinz Risch (lie)  
2012   Daniel Rinner (lie)   Karl Heinz Risch (lie)  
2013   Gordian Banzer (lie)  

3 victories: Sigmund Hermann (lie)
2 victories: Hans Burkhard (lie), Dimitri Jiriakov (lie), Daniel Rinner (lie)

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2103
Christopher Froome  2083
Peter Sagan  1890
Joaquin Rodriguez Oliver  1720
Vincenzo Nibali  1675
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Emma Johansson  1364
Marianne Vos  1004
Ellen Van Dijk  676
Giorgia Bronzini  611
Elizabeth Armitstead  519
»   Standings
VICTORY RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  8
»   Standings
Kirsten Wild  8
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alberto Contador Velasco  308
Fabian Cancellara  260
Sep Vanmarcke  200
  Niki Terpstra  200
Peter Sagan  183
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Elizabeth Armitstead  420
Emma Johansson  260
Anna Van Der Breggen  238
Ellen Van Dijk  220
Elisa Longo Borghini  215
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2014 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]