Road Track CX MTB XC MTB DH BMX

NC LIECHTENSTEIN
 
 Liechtenstein
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1982   Sigmund Hermann (lie)  
1983   Sigmund Hermann (lie)  
1987   Sigmund Hermann (lie)  
2002   Rafael Bayer (lie)   Rene Marxer (lie)   Ewald Wolf (lie)  
2007   Dimitri Jiriakov (lie)   Daniel Rinner (lie)   Ewald Wolf (lie)  
2008   Dimitri Jiriakov (lie)   Karl Heinz Risch (lie)   Philipp Quaderer (lie)  
2009   Hans Burkhard (lie)   Karl Heinz Risch (lie)   Ewald Wolf (lie)  
2010   Daniel Rinner (lie)   Hans Burkhard (lie)   Karl Heinz Risch (lie)  
2011   Hans Burkhard (lie)   Karl Heinz Risch (lie)  
2012   Daniel Rinner (lie)   Karl Heinz Risch (lie)  
2013   Gordian Banzer (lie)  

3 victories: Sigmund Hermann (lie)
2 victories: Hans Burkhard (lie), Dimitri Jiriakov (lie), Daniel Rinner (lie)