CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC LIECHTENSTEIN
 
 Liechtenstein
 

Palmares
Year   1   2   3  
1982   Sigmund Hermann (lie)  
1983   Sigmund Hermann (lie)  
1987   Sigmund Hermann (lie)  
2002   Rafael Bayer (lie)   Rene Marxer (lie)   Ewald Wolf (lie)  
2007   Dimitri Jiriakov (lie)   Daniel Rinner (lie)   Ewald Wolf (lie)  
2008   Dimitri Jiriakov (lie)   Karl Heinz Risch (lie)   Philipp Quaderer (lie)  
2009   Hans Burkhard (lie)   Karl Heinz Risch (lie)   Ewald Wolf (lie)  
2010   Daniel Rinner (lie)   Hans Burkhard (lie)   Karl Heinz Risch (lie)  
2011   Hans Burkhard (lie)   Karl Heinz Risch (lie)  
2012   Daniel Rinner (lie)   Karl Heinz Risch (lie)  
2013   Gordian Banzer (lie)  

3 victories: Sigmund Hermann (lie)
2 victories: Hans Burkhard (lie), Dimitri Jiriakov (lie), Daniel Rinner (lie)

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2208
John Degenkolb  1513
Nacer Bouhanni  1422
Peter Sagan  1421
Nairo Alexander Quintana Rojas  1365
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Marianne Vos  1402
Emma Johansson  1280
Elizabeth Armitstead  717
Kirsten Wild  684
Anna Van Der Breggen  671
»   Standings
VICTORY RANKING
Andre Greipel  13
»   Standings
Marianne Vos  16
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alberto Contador Velasco  397
Nairo Alexander Quintana Rojas  345
Rui Alberto Faria Da Costa  268
Simon Gerrans  264
Alejandro Valverde Belmonte  262
  Fabian Cancellara  262
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Elizabeth Armitstead  420
Emma Johansson  260
Anna Van Der Breggen  238
Ellen Van Dijk  220
Elisa Longo Borghini  215
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2014 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]