CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC SOUTH KOREA
 
 South Korea
 

Palmares
Year   1   2   3  
1996   Tae Ho Kim (kor)   Chang Min Ahn (kor)   Yeong Gun Bae (kor)  
2007   Sung Baek Park (kor)   Dong Young Kim (kor)   Jong Gyun Choi (kor)  
2011   Sun Jae Jang (kor)   Eun Seong Jeong (kor)   Jung Hwan Youm (kor)  
2012   Chan Jae Jang (kor)   Hyo Suk Gong (kor)   Yung Jae Jeon (kor)  
2013   Ji Min Jung (kor)   Sung Baek Park (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2014   Joon Yong Seo (kor)   Sun Jae Jang (kor)   Chan Jae Jang (kor)  

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2750
Alberto Contador Velasco  2192
John Degenkolb  1733
Vincenzo Nibali  1621
Alexander Kristoff  1606
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Marianne Vos  1393
Emma Johansson  1092
Kirsten Wild  720
Elizabeth Armitstead  666
Anna Van Der Breggen  654
»   Standings
VICTORY RANKING
Andre Greipel  15
»   Standings
Marianne Vos  21
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alberto Contador Velasco  620
Alejandro Valverde Belmonte  606
Simon Gerrans  478
Vincenzo Nibali  392
Nairo Alexander Quintana Rojas  346
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Elizabeth Armitstead  515
Emma Johansson  390
Marianne Vos  370
Anna Van Der Breggen  346
Kirsten Wild  290
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2014 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]