CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC SOUTH KOREA
 
 South Korea
 

Palmares
Year   1   2   3  
1996   Tae Ho Kim (kor)   Chang Min Ahn (kor)   Yeong Gun Bae (kor)  
2007   Sung Baek Park (kor)   Dong Young Kim (kor)   Jong Gyun Choi (kor)  
2011   Sun Jae Jang (kor)   Eun Seong Jeong (kor)   Jung Hwan Youm (kor)  
2012   Chan Jae Jang (kor)   Hyo Suk Gong (kor)   Yung Jae Jeon (kor)  
2013   Ji Min Jung (kor)   Sung Baek Park (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2014   Joon Yong Seo (kor)   Sun Jae Jang (kor)   Chan Jae Jang (kor)  

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2623
Vincenzo Nibali  2260
Peter Sagan  1751
John Degenkolb  1638
Alexander Kristoff  1544
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Marianne Vos  1503
Emma Johansson  1131
Kirsten Wild  747
Anna Van Der Breggen  688
Elizabeth Armitstead  675
»   Standings
VICTORY RANKING
Andre Greipel  13
  Alexander Kristoff  13
»   Standings
Marianne Vos  20
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  462
Alberto Contador Velasco  407
Vincenzo Nibali  392
Nairo Alexander Quintana Rojas  345
Jean-Christophe Peraud  300
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Elizabeth Armitstead  420
Emma Johansson  295
Ellen Van Dijk  240
Anna Van Der Breggen  238
Giorgia Bronzini  225
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2014 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]