CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC SOUTH KOREA
 
 South Korea
 

Palmares
Year   1   2   3  
1996   Tae Ho Kim (kor)   Chang Min Ahn (kor)   Yeong Gun Bae (kor)  
2007   Sung Baek Park (kor)   Dong Young Kim (kor)   Jong Gyun Choi (kor)  
2011   Sun Jae Jang (kor)   Eun Seong Jeong (kor)   Jung Hwan Youm (kor)  
2012   Chan Jae Jang (kor)   Hyo Suk Gong (kor)   Yung Jae Jeon (kor)  
2013   Ji Min Jung (kor)   Sung Baek Park (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2014   Joon Yong Seo (kor)   Sun Jae Jang (kor)   Chan Jae Jang (kor)  

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2791
Alberto Contador Velasco  2021
Alexander Kristoff  1767
Philippe Gilbert  1694
Vincenzo Nibali  1598
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Emma Johansson  1310
Marianne Vos  1270
Lisa Brennauer  1014
Elizabeth Armitstead  944
Pauline Ferrand-Prevot  904
»   Standings
VICTORY RANKING
Mark Cavendish  6
»   Standings
Ashleigh Moolman-Pasio  4
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Rohan Dennis  110
Richard Porte  86
Cadel Evans  76
Tom Dumoulin  64
Ruben Fernandez Andujar  52
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2015 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]