CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars & results
Teams
Rankings
Analysis
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
Widgets
PC Tablet Phone

 
NC SOUTH KOREA
 
 South Korea
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Tae Ho Kim (kor)   Chang Min Ahn (kor)   Yeong Gun Bae (kor)  
2007   Sung Baek Park (kor)   Dong Young Kim (kor)   Jong Gyun Choi (kor)  
2011   Sun Jae Jang (kor)   Eun Seong Jeong (kor)   Jung Hwan Youm (kor)  
2012   Chan Jae Jang (kor)   Hyo Suk Gong (kor)   Yung Jae Jeon (kor)  
2013   Ji Min Jung (kor)   Sung Baek Park (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2014   Joon Yong Seo (kor)   Sun Jae Jang (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2015   Sang Hoon Park (kor)   Ok Cheol Kim (kor)   Ha Jeon Jung (kor)  

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2521
Alexander Kristoff  2377
Fabio Aru  1722
Peter Sagan  1649
Chris Froome  1620
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Anna Van Der Breggen  1269
Elizabeth Armitstead  971
Elisa Longo Borghini  920
Emma Johansson  902
Jolien D`Hoore  889
»   Standings
VICTORY RANKING
Adrien Petit  4
»   Standings
Katrin Garfoot  4
  Jutatip Maneephan  4
»   Standings
WORLD TOUR MEN
Simon Gerrans  112
Richard Porte  86
Sergio Luis Henao Montoya  74
Jay McCarthy  68
Michael Woods  54
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2016 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]