CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars & results
Teams
Rankings
Analysis
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
Widgets
PC Tablet Phone

 
NC SOUTH KOREA
 
 South Korea
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Tae Ho Kim (kor)   Chang Min Ahn (kor)   Yeong Gun Bae (kor)  
2007   Sung Baek Park (kor)   Dong Young Kim (kor)   Jong Gyun Choi (kor)  
2011   Sun Jae Jang (kor)   Eun Seong Jeong (kor)   Jung Hwan Youm (kor)  
2012   Chan Jae Jang (kor)   Hyo Suk Gong (kor)   Yung Jae Jeon (kor)  
2013   Ji Min Jung (kor)   Sung Baek Park (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2014   Joon Yong Seo (kor)   Sun Jae Jang (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2015   Sang Hoon Park (kor)   Ok Cheol Kim (kor)   Ha Jeon Jung (kor)  

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2999
Alberto Contador Velasco  2336
Alexander Kristoff  2069
Chris Froome  1989
Greg Van Avermaet  1891
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Anna Van Der Breggen  1044
Emma Johansson  937
Jolien D`Hoore  903
Lisa Brennauer  861
Elizabeth Armitstead  855
»   Standings
VICTORY RANKING
Alexander Kristoff  19
»   Standings
Jolien D`Hoore  11
  Anna Van Der Breggen  11
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  532
Chris Froome  422
Alberto Contador Velasco  407
Nairo Alexander Quintana Rojas  365
Greg Van Avermaet  322
  Joaquim Rodriguez Oliver  322
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Elizabeth Armitstead  484
Anna Van Der Breggen  435
Jolien D`Hoore  391
Elisa Longo Borghini  350
Lucinda Brand  315
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2015 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]