CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
Widgets
PC Tablet Phone
 
NC SOUTH KOREA
 
 South Korea
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Tae Ho Kim (kor)   Chang Min Ahn (kor)   Yeong Gun Bae (kor)  
2007   Sung Baek Park (kor)   Dong Young Kim (kor)   Jong Gyun Choi (kor)  
2011   Sun Jae Jang (kor)   Eun Seong Jeong (kor)   Jung Hwan Youm (kor)  
2012   Chan Jae Jang (kor)   Hyo Suk Gong (kor)   Yung Jae Jeon (kor)  
2013   Ji Min Jung (kor)   Sung Baek Park (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2014   Joon Yong Seo (kor)   Sun Jae Jang (kor)   Chan Jae Jang (kor)  

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2972
Alexander Kristoff  2253
Alberto Contador Velasco  1654
Vincenzo Nibali  1619
John Degenkolb  1579
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Marianne Vos  1029
Emma Johansson  885
Anna Van Der Breggen  883
Lisa Brennauer  876
Pauline Ferrand-Prevot  749
»   Standings
VICTORY RANKING
Alexander Kristoff  15
»   Standings
Kirsten Wild  7
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  338
Richard Porte  303
Alexander Kristoff  237
John Degenkolb  232
Joaquim Rodriguez Oliver  230
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Anna Van Der Breggen  290
Annemiek Van Vleuten  226
Jolien D`Hoore  220
Elisa Longo Borghini  196
Elizabeth Armitstead  195
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2015 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]