CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC SOUTH KOREA
 
 South Korea
 

Palmares
Year   1   2   3  
1996   Tae Ho Kim (kor)   Chang Min Ahn (kor)   Yeong Gun Bae (kor)  
2007   Sung Baek Park (kor)   Dong Young Kim (kor)   Jong Gyun Choi (kor)  
2011   Sun Jae Jang (kor)   Eun Seong Jeong (kor)   Jung Hwan Youm (kor)  
2012   Chan Jae Jang (kor)   Hyo Suk Gong (kor)   Yung Jae Jeon (kor)  
2013   Ji Min Jung (kor)   Sung Baek Park (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2014   Joon Yong Seo (kor)   Sun Jae Jang (kor)   Chan Jae Jang (kor)  

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2700
Alberto Contador Velasco  2182
Vincenzo Nibali  1677
John Degenkolb  1648
Alexander Kristoff  1636
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Marianne Vos  1215
Emma Johansson  1038
Lisa Brennauer  766
Kirsten Wild  720
Elizabeth Armitstead  703
»   Standings
VICTORY RANKING
Andre Greipel  16
»   Standings
Marianne Vos  21
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  686
Alberto Contador Velasco  620
Simon Gerrans  478
Rui Alberto Faria Da Costa  461
Vincenzo Nibali  392
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Elizabeth Armitstead  515
Emma Johansson  390
Marianne Vos  370
Anna Van Der Breggen  346
Kirsten Wild  290
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2014 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]