CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
Widgets
PC Tablet Phone
 
NC SOUTH KOREA
 
 South Korea
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Tae Ho Kim (kor)   Chang Min Ahn (kor)   Yeong Gun Bae (kor)  
2007   Sung Baek Park (kor)   Dong Young Kim (kor)   Jong Gyun Choi (kor)  
2011   Sun Jae Jang (kor)   Eun Seong Jeong (kor)   Jung Hwan Youm (kor)  
2012   Chan Jae Jang (kor)   Hyo Suk Gong (kor)   Yung Jae Jeon (kor)  
2013   Ji Min Jung (kor)   Sung Baek Park (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2014   Joon Yong Seo (kor)   Sun Jae Jang (kor)   Chan Jae Jang (kor)  
2015   Sang Hoon Park (kor)   Ok Cheol Kim (kor)   Ha Jeon Jung (kor)  

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  3073
Alberto Contador Velasco  2336
Alexander Kristoff  2185
Chris Froome  1981
Greg Van Avermaet  1830
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Anna Van Der Breggen  1031
Emma Johansson  960
Lisa Brennauer  892
Elizabeth Armitstead  859
Jolien D`Hoore  822
»   Standings
VICTORY RANKING
Alexander Kristoff  18
»   Standings
Jolien D`Hoore  10
  Anna Van Der Breggen  10
  Kirsten Wild  10
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  482
Chris Froome  422
Alberto Contador Velasco  407
Nairo Alexander Quintana Rojas  365
Richard Porte  314
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Elizabeth Armitstead  315
Elisa Longo Borghini  296
Anna Van Der Breggen  290
Annemiek Van Vleuten  226
Jolien D`Hoore  220
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2015 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]